Зеленський готується до капітуляції, – Синютка

Новини 25 Липня, 2020 387

Олег Синютка. Фото 4studio

Перед загрозою капітуляції та реваншу потрібна чітка програма дій, як на національному, так і на місцевому рівні. Про це заявив на загальних зборах Львівської організації партії “Європейська Солідарність” народний депутат України від цієї політичної сили Олег Синютка, пише Четверта студія з посиланням на “Еспресо-Захід“.

На думку народного депутата, зараз головне – “збереження незалежності України перед загрозою капітуляції, до якої вже понад рік Зеленський готує нас із вами. І, якими солодкими не звучали б слова Зеленського про підписання з Путіним угоди про перемир’я, суть від цього не міняється”.

Олег Синютка переконаний, що ” мільйони людей прокидаються з кошмарного сну. Вони вже розуміють, що стали об’єктами особливо жорстокого і цинічного обману”.

“З королівського міста Львова говоримо максимально чітко і доступно: Ні – капітуляції! І ні – проросійському реваншу! Якби ви не старалися! – заявив народний депутат від “Європейської Солідарності”. – Ми не здамо ні армії, ні мови, ні віри. І не здамо нікого, хто відстоював ці цінності в найбільш грізний час для нашої Батьківщини”.

Олег Синютка переконаний, що слід зосередитися на спротиві спробам занурити Україну в безлад, хаос та отаманщину.

“Безпека має повернутися на вулиці наших міст і сіл. Це обов’язок державної влади. А коли вона не впорається з тим завданням, тоді вона має піти геть!” – підсумував народний депутат.

Нагадаємо, “Європейська Солідарність” звертається до всіх українських і проєвропейських сил з пропозицією об’єднання і спільної праці.

Коментарі

Позначки: ,