“Європейська Солідарність” звертається до всіх українських і проєвропейських сил з пропозицією об’єднання і спільної праці

Новини 25 Липня, 2020 5 645

Загальні збори Львівської міської організації партії "Європейська Солідарність", Фото Олег Синютка/ФБ

“Європейська Солідарність” звертається до всіх українських і проєвропейських сил з пропозицією об’єднання і спільної праці в інтересах України. 

Про це під час засідання загальних зборів Львівської міської організації “Європейської Солідарності” наголосив народний депутат від ЄС Олег Синютка, пише Четверта студія.

Синютка наголосив, що політична платформа такого об’єднання проста: не шукаємо противника в українському, проєвропейському таборі.

“Європейська Солідарність” звертається до всіх українських і проєвропейських сил з пропозицією об’єднання і спільної праці в інтересах України. Гарантуємо, місця вистачить усім. Політична платформа такого об’єднання проста: не шукаємо противника в українському, проєвропейському таборі: “Ворог – це Кремль, його “п’ята колона” і ті з-посеред “слуг народу”, хто витанцьовує перед олігархами”, – підкреслив Синютка.

Він додав, що чинна влада та олігархи зараз в Україні монополізували вплив на місцеве самоврядування.

“І сьогодні я хочу звернутися до очільників міст, які стали на захист місцевого самоврядування. Львів, у якому при владі буде ЄС, підставить вам надійне плече”, – наголосив Олег Синютка.

Коментарі

Позначки: ,