Садовий засидівся у своєму кріслі, – Синютка

Новини 25 Липня, 2020 1 564

Олег Синютка. Фото 4studio

У місті потрібні зміни, бо мер і вся міська влада не впоралися з кризою коронавірусу та глибоким падінням економіки

Про це заявив на Загальних зборах Львівської організації партії “Європейська Солідарність” народний депутат України від цієї політичної сили Олег Синютка, – передає “Еспресо-Захід“.

На думку нардепа, нинішній міський голова боїться втратити владу, програвши все на загальнонаціональній арені: “Він (Андрій Садовий. – Ред.) навіть намагався потрапити до “зелених”, але там його не прийняли. Мовляв, “застарий”.

Олег Синютка наполягає, що сьогоднішній очільник міста засидівся у своєму кріслі, в нього немає нових ідей для керування Львовом.

“У місті потрібні зміни, бо мер і вся міська влада не впоралися з кризою коронавірусу і глибоким падінням економіки. Замість дій – “відосики”, суцільний піар і недолуге: “А що я можу?”, – сказав народний депутат від “Європейської Солідарності”. – Вони навчилися брати, але не навчилися робити. Львів не повинен асоціюватися з корупцією місцевої влади і не повинен проводити політику подвійних стандартів”.

Олег Синютка переконаний, що “Європейська Солідарність” переможе на виборах до Львівської міської ради.

“У нас сильна команда – професійна і компетентна. Вона різна за віком, але політично вже досвідчена й загартована. Гасло, з яким ідемо на вибори: “Зробимо Львів комфортним для львів’ян”.

Кандидат “Європейської Солідарності” переможе на виборах міського голови Львова, – заявив Олег Синютка.

Нагадаємо, “Європейська Солідарність” звертається до всіх українських і проєвропейських сил з пропозицією об’єднання і спільної праці.

 

Коментарі

Позначки: ,