“Європейська Солідарність” пропонує чіткі кроки для подолання економічної кризи (ВІДЕО)

Новини 28 Березня, 2020 118

Як Синютка і Княжицький зустрічались із львів’янами. Фото 4studio

Партія “Європейська Солідарність” пропонує чіткі кроки для подолання економічної кризи.

Про це під час онлайн-брифінгу заявив народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка, пише Четверта студія.

“Перше – перерозподілити кошти бюджету, для того аби дати кошти Міністерству охорони здоров’я для підготовки ударної хвилі коронавірусу в Україні. Вона знаходиться ще на початку.

Друге – прибрати будь-які бар’єри по заведенню обладнання і ліків з-за кордону. Потрібно створити «зелений коридор» на митниці, створити можливості щодо транспортування вантажів. Необхідно визначити перелік і конкретні лікарні – хто і чого потребує. Не лише штучні апарати вентиляції легень, не лише захисні костюми, не лише ліки, а все що необхідно. Петро Порошенко ініціював повітряний міст між Китаєм і Україною для того, щоб апарати штучної вентиляції легень, захисні костюми, захисні маски розподілити через 50 антивірусних центрів для того, щоб лікарі знали, що вони захищені”, — відзначив нардеп.

Він додав: “Третє – залучити кошти міжнародних фінансових організацій, отже закон про неповернення банків колишнім власникам має прийматися буз будь-який механізмів «компенсації» Коломойському. Зеленський і його «слуги» мають вибрати між Україною і одним відомим олігархом.

Четверте – захистити малозабезпечених. Ми розуміємо, що багато людей сьогодні втратили роботу, що багато хто знаходиться у відпустці за власний рахунок, а їхні заощадження є не настільки великими, щоб прожити на них довго. Має існувати спеціальна соціальна програма для підтримки таких малозабезпечених людей. Ми не можемо сподіватися тільки на допомогу волонтерів”.

Європейська Солідарність пропонує чіткі кроки для подолання економічної кризи. Перше – перерозподілити кошти бюджету, для того аби дати кошти Міністерству охорони здоров’я для підготовки ударної хвилі коронавірусу в Україні. Вона знаходиться ще на початку. Друге – прибрати будь-які бар’єри по заведенню обладнання і ліків з-за кордону. Потрібно створити «зелений коридор» на митниці, створити можливості щодо транспортування вантажів. Необхідно визначити перелік і конкретні лікарні – хто і чого потребує. Не лише штучні апарати вентиляції легень, не лише захисні костюми, не лише ліки, а все що необхідно. Петро Порошенко ініціював повітряний міст між Китаєм і Україною для того, щоб апарати штучної вентиляції легень, захисні костюми, захисні маски розподілити через 50 антивірусних центрів для того, щоб лікарі знали, що вони захищені. Третє – залучити кошти міжнародних фінансових організацій, отже закон про неповернення банків колишнім власникам має прийматися буз будь-який механізмів «компенсації» Коломойському. Зеленський і його «слуги» мають вибрати між Україною і одним відомим олігархом. Четверте – захистити малозабезпечених. Ми розуміємо, що багато людей сьогодні втратили роботу, що багато хто знаходиться у відпустці за власний рахунок, а їхні заощадження є не настільки великими, щоб прожити на них довго. Має існувати спеціальна соціальна програма для підтримки таких малозабезпечених людей. Ми не можемо сподіватися тільки на допомогу волонтерів.

Опубліковано Олегом Синюткою Пʼятниця, 27 березня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,