Влада Зеленського може зашкодити національним інтересам України, – Синютка

Новини 19 Травня, 2020 360

Депутати Синютка та Княжицький передали на Львівщину 800 захисних костюмів для медиків від Фонду Порошенка, фото 4studio

Вдалося добитися зняття з порядку денного пропонованого більшістю законопроекту №2590 про подвійне громадянство.

Про це у телеграм-каналі пише народний депутат від «Європейської Солідарності» Олег Синютка, пише Четверта студія.

«В умовах гібридної війни, яку Україна веде із Росією, прийняття цього закону буде цінним подарунком для нашого ворога – Росії. Агресор зможе використати його для «захисту прав» своїх громадян в Україні. Подібний сценарій ми бачили в Криму, де російські спецслужби всіляко сприяли поширенню громадянства РФ, що призвело до проведення псевдореферендуму та незаконної анексії півострова», – йдеться у повідомленні.

Закон також легалізує всіх зрадників на тимчасово окупованих територіях, які отримали російські паспорти. Вони зможуть брати участь у виборчому процесі та змінювати політичну реальність України на ту, яка буде вигідна Росії.

«Влада спекулюючи думками багатьох українців, які працюють і живуть за межами України, хоче протягнути через парламент законопроект, який не тільки не часі, але й може зашкодити національним інтересам держави. Цей закон хотіли прийняти ще в лютому, але зняли з порядку денного через обурення громадськості. Зараз його знову намагались включити до порядку денного, тому можна очікувати чергових спроб влади запровадити подвійне громадянство на умовах, які вигідні Росії», – наголосив нардеп.

Коментарі

Позначки: ,