Влада досі не запропонувала конкретного плану дій щодо коронавірусу, — Синютка

Новини 02 Квітня, 2020 129

Скриншот відео/Говорить великий Львів

Хоч коронавірус прийшов до України ще місяць тому, влада досі не запропонувала конкретного плану дій щодо боротьби з ним.

Про це заявив нардеп від “ЄС” Олег Синютка в ефірі ток-шоу “Говорить ВЕЛИКИЙ Львів”, передає Вголос.

“Мене найбільше турбує те, що до сьогодні влада не запропонувала чіткого плану заходів. З одного боку – для того, щоб унеможливити розповсюдження хвороби. З іншого боку – щоб вплив хвороби на економіку був якомога меншим. Ні для кого не секрет, що багато людей вже фактично залишилися без засобів для існування. І ми прекрасно розуміємо, що багато підприємств стоять на роздоріжжі, готуються звільняти працівників. Держава повинна захистити цих людей. Бо, по суті, нема різниці: від чого людина помре: від коронавірусу чи від голоду”, – зазначив Олег Синютка.

Нардеп наголосив, що фактично єдине, чим займається влада — це впровадження обмежувальних заходів.

“Сьогоднішня влада не запропонувала ланцюжка заходів. А те, що відбувається у парламенті…Спочатку опозиція спонукала владу зробити закон, потім двотижневе мовчання, потім знову опозиція піднімає лемент і знову змушує владу до дій, потім влада знову відмовчується, далі засідання погоджувальної ради, де Порошенко демонструє і пропонує заходи, робоча група напрацьовує новий закон – і влада знову відмовчується. Влада не дає ніяких пропозицій, окрім обмежувальних заходів. Цього занадто мало і це не є єдино правильна дорога”, – додав Олег Синютка.

https://www.youtube.com/watch?v=IMbHATQtZlU&feature=emb_title

Коментарі

Позначки: ,