Уряд Зеленського створив ще одну кризу, – Синютка

Новини 30 Березня, 2020 248
Олег Синютка. Фото "Четверта студія"

Олег Синютка. Фото "Четверта студія"

Уряд Зеленського створив ще одну кризу – будівельну.

Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка, пише Четверта студія.

“До усіх криз, які ми вже маємо, влада вирішила штучно створити ще одну – кризу будівництва. На початку місяця влада взялася за реформування сфери містобудування і ліквідувала Державну архітектурно-будівельну інспекцію (ДАБІ). Зруйнувала один орган, але не створила нічого натомість”, – написав Синютка.

Як йдеться у повідомленні, будівельники та підрядні організації, які займаються ремонтами чи реконструкціями не можуть отримати дозволів для початку робіт. Всі будівельні роботи в країні завмерли в очікувані дій влади, а вони не відбуваються вже понад 2 тижні.

“Половинчасті дії влади лише підкреслюють її непрофесійність. Зупинка будівельної галузі лише поглиблює вже створену економічну кризу, яка може стати картковим будинком. Надіслав депутатське звернення керівнику Уряду та Міністру розвитку громад та територій з вимогою пришвидшити створення сервісної служби містобудування і всі нововведення роз’яснити суб’єктам господарювання з метою реальної підтримки бізнесу задля уникнення будівельної кризи”, – написав нардеп.

Уряд Зеленського створив ще одну кризу – будівельну.До усіх криз, які ми вже маємо, влада вирішила штучно створити ще…

Опубліковано Олегом Синюткою Понеділок, 30 березня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,