“Українська пісня” оголосила шорт-лист фіналістів фестивалю

Новини 11 Травня, 2023 133

У Львові відбудеться "Українська пісня"

Цьогоріч на конкурс учасники подали сто сімдесят заявок на участь, з яких журі обрали короткий список переможців.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу конкурсу.

Усього в шорт-листі 7  учасників. 

Oks  —  Вперше , заявив про себе у 16 років на популярному шоу: «Голос Країни 2020». ОKS, став супер фіналістом 10 сезону та потрапив у топові підбірки найкращих виступів із піснею “Lovely” by Billie Eilish. Його виступ підкорив тисячі сердець та очолив тренди youtube ,ставши вірусним відео в інтернеті. Після участі у шоу артист продовжив свою кар‘єру та почав писати свій власний матеріал. У 2022 році , артист презентував свою першу авторську роботу під назвою: «Я ХОЧУ ДО ЛЬВОВА» спільно з лейблом: «MONOTON» та ЛОДА, та ряд композицій, які дарували українцям настрій. На початку 2023 року артист випустив свій перший авторський альбом: «Тенета», який увірвався у топ-плейлисти та тренди тік току.

Polina Dashkova  — молода українська співачка з закарпатським корінням, яка з’явилась в українському шоу-бізі під час повномасштабної війни. Тобто, не завдяки, а всупереч обставинам. Виконавиця випустила свій дебютний сингл «Плакала калина», який відразу став хітом. Мільйони переглядів і сотні тисяч програвань на радіо є визнанням для артистки. Поліна дала вже близько 50-ти благодійних виступів під час війни у підтримку дітей, переселенців та ЗСУ. В тому числі на деокупованих територіях.

YAGODA — справжнє імʼя Лілія Верес. Українська співачка, композитор, поетеса. YAGODA яка в українському шоу-бізнесі зарекомендувала себе, як романтична та лірична виконавиця. Карʼєру співачки розпочала у 2018 році. У 2018-2020 рр. – стала номінанткою музичної премії YUNA у лонглисті, у номінаціях: відкриття року, виконавиця року, пісня року.  Пісня “Дощі” набрала понад мільйон прослуховувань у спотіфай. А  відеоробота на пісню “Зустріч” трималася три тижні в трендах youtube. Незабаром співачка презентує  міні – альбом “Гілка”

T.HUTSULS — новий яскравий музичний проект масштабного культурологічного руху Hutsul Planet. Сучасний саунд у поєднанні з унікальними звуками гуцульських народних інструментів – цимбалів, трембіти, дримби, сопілки, флояри, дуди. Тренди у музиці, переплетені з автентикою. Модно й неординарно, стильно й експресивно, мелодійно й емоційно. Гурт T.HUTSULS створено у прикарпатському місті Коломия восени 2021 р. Це команда однодумців, яких поєднує творчість. Вони з різних куточків України. Об’єднані та натхненні однією ідеєю – творити музику, в якій живе наше, українське, коріння. «Правдиві гуцули» розкривають етнокод – через фолк, поп, рок, електронну музику.

7TEEN’S  — Франківський молодіжний гурт. Фіналісти телепроєкту “Співають всі”. Виконавці тік-ток хіта AUMG. Вони молоді та енергійні. Музиканти знайомі глядачам оригінальними кавер-версіями відомих українських пісень.

Гурт 7TEEN’S став фіналістом фестивалю «Українська пісня/Ukrainian Song Project – 2023»

YOGEN —  новий музичний проект на арені українського шоу-бізнесу. Лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Був солістом мюзиклу “Бродвей” (Південна Корея).  Екс-учасник бойз-бенду LUCKY4. Амбасадор багатьох українських брендів. Обличчя бренду “ANDRE TAN MAN 2017”. Фіналіст 9 сезону «Х-Фактора».

ZELENOOKA — молода співачка та авторка власних пісень. Анастасія Мацуцька, справжнє ім’я співачки ZELENOOKA. Тік-Токерка, хіти якої набирають мільйони переглядів.Вона – це незвичайний образ натуральної краси. Вона – представниця нового покоління України. Покоління, яке демонструє свободу.

Також «Українська пісня/ Ukrainian Song Project 2023» спільно з Музичним порталом МУЗВАР оголошує про пошук 8-го учасника фіналу. Для участі заповнюй просту форму на сайті muzvar.com.ua у розділі “Стань ДЖОКЕРОМ” та чекай на дзвінок! А вже 20 травня на великій локації @polyana.vdng з 15:00 стартує конкурсний відкритий відбір ДЖОКЕРА. 

Придбати квитки на «Українська пісня / Ukrainian Song Project – 2023» можна тут.

Частину коштів організатори проєкту перерахують на благодійність.

Захід відбувається за підтримки Львівської обласної військової адміністрації.

Початок події о 14:00. Початок концерту о 17:00. 

Тож чекаємо  на вас 17 червня  на локації FESTrepublic.

Медіа партнери: телеканал М1, М2 та радіо Люкс ФМ.

Генеральний спонсор:  COSMOLOT.

Коментарі

Позначки: ,