У Львові на Новий рік відбудеться концерт «Української пісні»

Новини 25 Грудня, 2023 62

Національний проєкт “Українська пісня / Ukrainian song project” презентує масштабну Новорічну подію в Україні на найбільшій зимовій сцені у Львові!
1 та 2 січня 2024 року на території одного із найбільших майданчиків культурної столиці України !FESTrepublic відбудеться грандіозний концерт “Українська пісня. НОВИЙ РІК у Львові”.

На вас чекає різдвяно-новорічна святкова атмосфера, захоплюючі виступи відомих та молодих виконавців, різдвяний сувенірний ярмарок, фуд-корт та ресторанна зона зі смачними стравами, чарівні фотозони, які залишать на фото незабутні спогади, казкова алея чудес та багато іншого.

“Українська пісня. НОВИЙ РІК демонструє різноманіття української музичної сцени. Збираючи разом талановитих та надзвичайно різних виконавців, проєкт надає чудову можливість розкритися, показати та зарекомендувати себе. Поряд з майбутніми зірками виступатимуть вже відомі та визнані виконавці.

Свою музичну творчість всім присутнім подарують відомі талановиті українські артисти зі всієї України:

Іво Бобул

Laud

Alena Omargalieva

Demchuk

Наталка Карпа

Андрій Кравченко

М’ята

SOWA

POLINA DASHKOVA

СолоХа

PANCHYSHYN

Список артистів постійно поповнюється. Тому слідкуйте за анонсами!

Під Новий рік і Різдво збуваються найпотаємніші мрії та здійснюються надії. Саме тому національний проєкт “Українська пісня / НОВИЙ РІК” спільно з генеральним партнером COSMOTOL подарують надію. Вже 22 грудня сімʼям з Маріуполя до Різдва буде передано 150 000 грн.

Подія буде мати благодійний характер. Частина зібраних коштів буде спрямована для львівського осередку Благодійного фонду “ЯМаріуполь”, який опікується маріупольськими родинами, що пережили жахи блокади і окупації, та надають їм всебічну підтримку. Через російську агресію сотні тисяч маріупольців втратили свої домівки. Центри «ЯМаріуполь» допомагають їм розпочати все заново. Люди отримують максимальну увагу, турботу та стовідсоткове розуміння. Надається всебічна підтримка: від вирішення гуманітарних проблем до працевлаштування, від психологічного супроводу до юридичних консультацій.

Робимо добру справу разом!

Чекаємо вас на “Українська пісня / НОВИЙ РІК” 1 – 2 січня 2024 року!

Квитки і чудовий різдвяний настрій за посиланням.

Коментарі

Позначки: