Рейтинг партії “Слуга народу” обвалюється на очах, – Синютка

Новини 02 Липня, 2020 470

Олег Синютка. Скриншот відео

Замість вирішенні питання боротьби з коронавірусом, влада затягнула український парламент в довгу історію з азартними іграми.

Про це під час телепрограми на телеканалі “Прямий” заявив народний депутат фракції “Європейська солідарність” Олег Синютка, пише Четверта студія.

“Направду, дуже дивно, що влада відклала всі питання, які є нагальними. Коли в Україні повінь, коли кошти у бюджеті зменшуються катастрофічним чином, коли не вирішенні питання боротьби з коронавірусом – влада затягнула український парламент в довгу історію з азартними іграми”, – наголосив нардеп.

За його словами, законопроект є шкідливим для українців.

“Сам законопроект про гральний бізнес є шкідливий. А якщо вникнути у його сутність, то розумієш, що у ньому багатьох соціальних проблем. Для дуже багатьох родин автомати стануть проблемою, через залежність”, – додав політик.

Синютка також додав, що законопроект передбачає створення нових відомств.

“Законопроект передбачає створення органів, які носитимуть корупційну складову. Я вже бачу величезну чергу поставити гральні автомати і таку малесеньку комісію, яка вирішуватиме, як скерувати корупційні потоки”, – переконаний народний обранець.

Нардеп також зазначив, що рейтинг “Слуг народу” обвалюється на очах.

“Мене дивує сьогоднішня ситуація, коли влада не дивиться на свої рейтинги, які буквально обвалюються. Рейтинги, які змиває повінь у Західній Україні. Владі вже нічого не перешкоджає дивитись на наживу та впровадження нових корупційних схем”, – наголосив Олег Синютка.

Політик також розповів, що фракція “Європейська солідарність” виступає категорично проти законопроекту про азартні ігри у будь-якій формі.

“Погоджуються з НАЗК, що законопроект принесе не доходи у бюджет, а навпаки витрати. Замість того, щоб отримати бюджет на вирішення інфраструктурних проблем, ми отримаємо бюджет, який займатиметься додатковими соціальними витратами на людей, які потраплять у залежність”, – переконаний Синютка.

Коментарі

Позначки: ,