Місцеві вибори стануть не лише початком кінця “зеленої” влади, вони стануть початком відродження України, – Синютка

Новини 02 Вересня, 2020 2 182
Олег Синютка. Фото: 4studio

Олег Синютка. Фото: 4studio

Місцеві вибори, які відбудуться 25 жовтня, стануть початком кінця для чинної влади, а також початком відродження України.

Про це у коментарі для “5 каналу” повідомив народний депутат від фракції “Європейської Солідарності” Олег Синютка, повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії “Європейська Солідарність”, інформує Четверта студія.

“Партія “Європейська солідарність” чітко сказала, що вона бере участь у місцевих виборах. Мета нашої партії – продемонструвати та об’єднати всі проукраїнські сили. Ми закликаємо усі національно – демократичні сили об’єднатися, місця у партії “Європейська солідарність” вистачить точно всім”, – розповів Олег Синютка.

Олег Синютка заявив, що для партії “Європейської солідарності” принципово важливо мати свої фракції у всіх обласних радах південних та східних областей, оскільки у Києві та на заході Україні соціологічно підтверджено перевагу “Європейської Солідарності” над опонентами.

Також нардеп висловився стосовно доцільності внесення змін до прийнятого виборчого кодексу України, що набрав чинності з 1 січня 2020 року, напередодні місцевих виборів.

“Дивна позиція партії “Слуга народу” – виборчий процес йде, а вони вносять зміни до виборчого кодексу. Останні зміни вони, мабуть, внесуть 26 жовтня, коли побачать результати голосування”, – сказав Олег Синютка.

Нагадаємо, що 31 травня на всеукраїнському з’їзді партії “Європейська Солідарність” у Києві, лідер політичної сили Петро Порошенко повідомив про участь “ЄС” у місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Коментарі

Позначки: ,