Екснардеп від “Слуги народу” Юрченко, якого затримали на блокпосту, написав заяву на військових (ВІДЕО)

Новини 28 Квітня, 2022 672

Юрченко

7 квітня у Києві на одному з блокпостів затримали екснардепа від партії “Слуга народу” Олександра Юрченка: при собі політик мав зброю без документів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Діло.

Юрченка затримали після того, як він вступив у суперечку з бійцем територіальної оборони та почав хапатися за його зброю.

Фото повістки

Після цього Олександр Юрченко написав заяву на військових, які його затримали. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив депутат Київради Олександр Погребиський.

“Друзі з усією серйозністю, щоб ви розуміли, військова прокуратура сьогодні вручила повістку, де мене викликають на допит в якості свідка, за фактом можливих неправомірних дій (я так розумію військових, що були на блокпості) коли затримали нардепа Юрченка. Тобто Юрченко реально написав заяву на військових”, — йдеться в дописі Погребиського.

Раніше суд виправдав нардепа Юрченка за ДТП у Львові.

8 липня минулго року на площі Міцкевича народний депутат Олександр Юрченко, керуючи автомобілем “Мустанг”, зіткнувся з “Фольксвагеном” та напав на його водія. Згодом в мережі оприлюднили протокол щодо ДТП та висновок лабораторії – підтвердження стану наркотичного сп’яніння Юрченка.

Галицький суд не знайшов вини народного депутата Олександра Юрченка в аварії, яка сталася в центрі Львова. Суд визнав тест на наркотичне сп’яніння недійсним.

Коментарі

Позначки: