Нардеп Юрченко, який вчинив ДТП у центрі Львова, каже, що не вживав наркотики (ВІДЕО)

Новини 12 Липня, 2021 486

Юрченко

За його словами, ДТП у центрі Львова було провокацією

Депутат від партії “Слуга народу” Олександр Юрченко заявив, що не вживав наркотики та переповів свою версію подій 8 липня.

Відеострім із заявою він опублікував на сторінці у Facebook.

За його словами, ДТП у центрі Львова було провокацією.

“У автомобілі був поламаний кондиціонер, я там не сильно в стані говорити, дивлюся на картах за СТО, щоб поремонтувати цей кондиціонер. Це Львів, центр міста, здавав взад, дуже довго здавав, раптово якісь крики, можливо я якось відповів. Вибігає людина і починає бігати навколо автомобіля з телефоном. Я з метою, щоб його зупинити, взяв телефон його, бо був певен, що відбувається якась провокація”, — розповів Юрченко.

Також Олександр Юрченко заявив, що поліцію викликав саме він. І не заперечив факт ДТП. За його словами, справді, після ДТП двоє учасників поїхали у Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень” для здачі аналізів.

“Я знаю, що я нічого не вживав. Чи підсипали, чи що. Чи це було якось загально сплановано. Тобто, думок про те, що лікарі в присутності правоохоронців сфальсифікують аналізи народного депутата, мозок таких думок навіть не генерував”, — каже Юрченко.

Після перевірки Олександр Юрченко вирішив написати заяву на іншого учасника ДТП про погрози. Також він сказав, що за результатами обстежень у приватних клініках отримав негативні результати. Нардеп заявив, що інший учасник ДТП нападав на дівчину, яка їхала із депутатом у авто. У поліції підтвердили наявність такої заяви.

У Львові нардеп під кайфом намагався втекти з місця ДТП, фото Гео Лерос

У центрі Львова нардеп скоїв ДТП та намагався втекти, фото Гео Лерос

У центрі Львова нардеп скоїв ДТП та намагався втекти, фото Гео Лерос

Кореспонденти Суспільного телефонували до Патрульної поліції Львівщини. Там відповіли, що рішення у цій справі прийматиме суд.

Також, коментуючи ситуацію 9 липня, капітан поліції Андрій Пушкар розповів, що один із учасників мав ознаки сп’яніння. За його словами, матеріали у цій справі передали до суду.

ДТП трапилося 8 липня, у Львові. 32-річний водій автомобіля “Ford Mustang” в’їхав у легковик “Volkswagen Jetta”, після цього намагався втекти. Як повідомив народний депутат України Гео Лерос, за кермом автівки був нардеп Олександр Юрченко.

За словами Гео Лероса, після цього 32-річний чоловік намагався втекти із місця ДТП. Втім, через завантажений трафік йому це зробити не вдалось.

За словами водія авто “Volkswagen” Всеволода Боровця, він вирішив знімати на телефон, адже зрозумів, що водій хоче втекти. Тоді водій “Ford Mustang” накинувся на нього з кулаками.

Двоє водіїв пройшли експертизу на стан сп’яніння.

Народний депутат Гео Лерос також опублікував фото результатів експертизи. Згідно з ними у крові народного депутата Олександра Юрченка знайшли наркотик екстазі.

9 липня у “Слузі народу” Юрченка закликали скласти депутатський мандат.

Коментарі

Позначки: , ,