У Львові відбулося перше засідання у справі нардепа Юрченка (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 03 Серпня, 2021 107

У Львові відбулося перше засідання у справі нардепа Юрченка

Суддя вислухала адвокатів та нардепа і оголосила перерву у слуханні до 30 серпня

У Галицькому суді Львова відбулося перше судове засідання, де фігурує народний депутат України Олександр Юрченко. Його обвинувачують за статтею 130 Кодексу про адміністративні правопорушення – керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

Суддя заслухала адвокатів нардепа. Вони долучили до справи додаткові матеріали та висновки аналізів, які за їх словами спростовують наявність наркотичних речовин в організмі Олександра Юрченка. Тому хочуть закрити справу через відсутність події та складу адміністративного порушення.

Сам нардеп стверджує, що ніколи не вживав жодних наркотиків і тому не визнає вини.

“У мене є 5 результатів різних клінік, в мене є дослідження поліграфу, щодо того, що я не вживав ніякі наркотики. До тих дій, які мені інкримінують, я не маю жодного відношення. Я хочу нагадати, що правоохоронні органи на ДТП були викликані мною, що я сам погодився поїхати здавати усі ці тести. Я стверджую те, що я наркотиків не приймав, а чому результати тестів є такими, ми обов’язково дізнаємося”, — каже народний депутат Олександр Юрченко.

Суддя вислухала адвокатів та нардепа і оголосила перерву у слуханні до 30 серпня.

У Львові відбулося перше засідання у справі нардепа Юрченка

У Львові відбулося перше засідання у справі нардепа Юрченка

Нагадаємо, 8 липня у центрі Львова 32-річний нардеп Олександр Юрченко, в’їхав у легковик “Volkswagen Jetta” і після цього намагався втекти. На винуватця склали протокол за скоєну аварію. Під час оформлення у патрульних виникла підозра на стан сп’яніння.

Народний депутат від партії “Слуга народу” Олександр Юрченко, який потрапив 8 липня у ДТП в центрі Львова, імовірно вживав наркотики. Фото експрес-тесту оприлюднив екс-депутат “Слуги народу” Гео Лерос.

9 липня у “Слузі народу” закликали Юрченка скласти депутатський мандат.

Депутат Олександр Юрченко заявив, що не вживав наркотики та переповів свою версію подій 8 липня. Відеострім із заявою він опублікував на сторінці у Facebook.

13 липня Олександр Юрченко заявив, що не збирається складати мандат після аварії, яка сталася у Львові за його участі 8 липня.

Коментарі

Позначки: ,