Зеленський особисто несе відповідальність за непрофесійні уряди, — Климпуш-Цинцадзе

Новини 04 Червня, 2020 327
Володимир Зеленський. Фото: Прямий.

Володимир Зеленський. Фото: Прямий.

Представлена сьогодні урядова програма, яка схожа на “дитячий реферат”, ще раз показала непрофесійність і безвідповідальність уряду президента Зеленського. І саме президент має відповідати за це перед суспільством.

Про це в ефірі “Прямого” сказала народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність”, голова комітету з питань інтеграції України з ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе.

“Вони самі сьогодні розписалися у власній неспроможності, визнали, що подали дитячий реферат, “фількіну грамоту” замість урядової програми. І просили, аби депутати направили її на доопрацювання. І це свідчить про те, що це – непрофесійний уряд, уряд, який немає бачення, стратегії, розуміння, як рухатися країні. І в такий серйозний час викликів, як пандемія, немає ні короткострокового, ні довгострокового бачення”, – підкреслила політик.

На переконання народної депутатки, провальна політика стосовно захисту медиків, економіки і надходжень до бюджету свідчить про те, що цей уряд має піти у відставку.
Вона додала, що урядовці взагалі не вносять будь-яких системних рішень і пропозицій на розгляд Верховної Ради, і це ще один аргумент щодо їхньої безвідповідальності і непрофесійності.

“Зараз вибудована така собі виконавчо-законодавчо-судова гілка влади. Це такий ноу-хау від українського новітнього так званого “політикуму”. Власне, і монобільшість, і уряд керуються з офісу на Банковій. І сам президент Зеленський несе відповідальність за дії урядовців”, – зауважила політик.

Коментарі

Позначки: ,