Зеленський має повернутися до «дорожньої карти» Порошенка, – нардеп

Новини 01 Жовтня, 2020 1 050

Марія Іонова

Політика, яку проводять представники Зеленського у Мінську – це зрада національних інтересів України.

Про це народна депутатка від «Європейської Солідарності» Марія Іонова зауважила в ефірі телеканалу «Прямий», коментуючи заяви Фокіна, пише Четверта студія з посиланням на прес-службу партії “Європейська Солідарність”.

«Заяви Фокіна – це або маразм, або державна зрада. Я знаю точно, що попередні 5 років всі директиви, завдання, тези, які озвучувались у Мінську були узгоджені МЗС України і Президентом України. Адже мова йшла про національні інтереси держави», – наголосила народна депутатка.

«Зараз Фокін  у своїх заявах йде по порядку денному Російської Федерації. Коли він говорить про громадянську війну на сході України – це взагалі катастрофа. Це неповага до своїх Збройних сил, до добровольців, до кожної родини, де загинув захисник, або захисниця», – зауважила Марія Іонова.

Марія Іонова вважає, що заяви Фокіна були узгоджені з президентом Зеленським.

«Для мене найгірший сигнал в цій історії, що мовчить Зеленський. Не коментування – це теж сигнал. Чому він не коментує? Значить це його лінія, його позиція. Значить Фокін повторює те, що говорить Зеленський», – наголошує народна депутатка.

Крім цього вона наголосила, що «Європейська Солідарність» закликає Зеленського повернутися до переговорної позиції, яку у 2016 році заклав Петро Порошенко.

«Ми закликаємо Зеленського і його представників у Мінську повернутися до тієї дорожньої карти, яка була закладена в Нормандському форматі у 2016 році», – резюмувала Марія Іонова.

Коментарі

Позначки: , ,