Зеленський і “слуги народу” познущались з Виборчого кодексу, співавторами якого є фракція “ЄС”, – Парубій

Новини 19 Грудня, 2019 328

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій

Президент Володимир Зеленський і фракція “Слуга народу” познущалися з Виборчого кодексу, співавторами якого є фракція “Європейська Солідарність”.

Про це кореспондентам заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Андрій Парубій, трансляцію вів “Прямий”.

“На жаль, це тільки погіршало законодавство, на жаль і Зеленський і “слуги народу” познущались над нашим Виборчим кодексом. Було п’ять законів, нагадаю, всі закони, які уніфікували виборчий закон, після вето вони викинули два з цих законів про центральну виборчу комісію і про державний реєстр виборців, тим самим це вже є не кодекс, це набір законів і це дуже послабило загальну концепцію загальну позицію спільної Виборчої системи. Зокрема форма бюлетеню, яку вони пропонують може бути безкінечно великою і тому, людям буде важко голосувати. Зокрема незважаючи на те, як вони обрізали цей кодекс, незважаючи, що Виборчий кодекс був погіршений в результаті вето Зеленського, звичайно що фракція “Європейська Солідарність” як співавтор кодексу підтримала цю ідеологію відкритих виборчих списків”, – зазначив Парубій

Коментарі

Позначки: ,