Зеленський і його депутати мають відзвітувати про результати поїздки в Давос, – Павленко

Новини 23 Січня, 2020 196
Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

Влада Зеленського має відзвітувати суспільству про джерела фінансування поїздки в Давос президента, урядовців і 20 депутатів фракції «Слуга народу», тому що така велика делегація має показати вагомий результат візиту і користь для держави. Про це заявив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ростислав Павленко в інтерв’ю журналістам, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу партії.

«На форумі завжди дуже щільний графік, яким наперед визначено коло виступаючих і спікерів. Тому хотілося б запитати у тих депутатів, які там перебували що вони там робили, які завдання мали і які результати привезуть?

Чи може це був політичний туризм? Чи це така група підтримки Зеленського, аби йому не було сумно виступати? Але, чи варто було стільки ресурсів на це витрачати?», – запитав народний депутат.

Ростислав Павленко наголосив, що після повернення «делегації» з Давосу опозиція запитає про мотиви і результати цієї поїздки.

Народний депутат також зауважив, що до поїздки Зеленського на світовий економічний форум в Давос також багато питань, тому що окрім декларативного виступу Зеленського на форумі і запропонованою ним дивною моделлю співпраці для іноземних інвесторів, більше нічого не відбулось.

«Ми не чули ні про які зустрічі Зеленського з лідерами світу, чи з керівниками інших держав та урядів, чи з провідними бізнесменами і інвесторами. Як для такого міжнародного майданчику – то це ні про що», – підкреслив народний депутат.

Коментарі

Позначки: