“Європейська Солідарність” вимагає змінити голову комітету з питань зовнішньої політики Богдана Яременка, – Геращенко

Новини 13 Січня, 2020 226
Ірина Геращенко

Ірина Геращенко

Європейська Солідарність» вимагає зміни голови комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдана Яременка .

Про це заявила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко під час засідання комітету, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу фракції.

«Що стосується порядку ведення засідання. У зв’язку з тим, що наш голова комітету подав заяву, яку, на жаль, Верховна Рада України поки що не розглянула, про відставку. Ми пропонуємо передати головування заступникам голови комітету на сьогоднішньому засіданні», – сказала вона.

Народний депутат наголосила на тому, що комітет має проголосувати про передачу головування на засіданні комітету і колегіально вирішити це питання.

«В парламенті існує практика. Після того, як голова комітету подає у відставку, він передає ведення засідань своїм колегам, які є його заступниками. Я прошу поставити це питання на голосування, якщо сьогодні у нас така практика порушена», – зазначила вона.

Нагадаємо, що депутат від «Слуги народу» голова комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко  30 жовтня 2019 року потрапив у секс-скандал із замовленням під час засідання Верховної Ради послуг повій через мобільний додаток.

Коментарі

Позначки: ,