«Європейська Солідарність» стала другою серед політичних партій за результатами виборів голів об’єднаних територіальних громад

Новини 23 Грудня, 2019 672
Європейська Солідарність

Європейська Солідарність

За попередніми підрахунками, на перших виборах в об’єднаних територіальних громадах 22 грудня «Європейська Солідарність» стала другою серед політичних сил за результатами обраних голів ОТГ. Про це пише “Четверта студія” посилаючись на прес-службу Європейської Солідарності.

Зокрема впевнені перемоги у своїх громадах здобули: Валентина Снісаренко з результатом підтримки понад 81% виборців, яка очолить Йосипівську ОТГ Кіровоградської області, Василь Совгуть – 63,3% на виборах у Рафалівській ОТГ Рівненської області та Анатолій Скороход – 50% в Олексіївській ОТГ Кіровоградської області; Крупенко Віталій – у Зазимській ОТГ.

За попередніми підсумками результатів виборів голів ОТГ українці підтримали 44 самовисуванців, 23 представників «Слуги народу», 4 представників від «Європейської Солідарності», 3 – Батьківщини, 1 – партія Укроп, 1 – Наш край.

Члени партії «Європейська Солідарність» і кандидати, які висувалися за підтримки партії, будуть відстоювати курс на децентралізацію, започаткований п’ятим Президентом України, лідером партії «Європейська Солідарність» Петром Порошенком.

Коментарі

Позначки: