«Європейська Солідарність» передала допомогу родинам загиблих на фронті військових

Новини 30 Квітня, 2020 97

Львівський офіс "Європейської Солідарності" прийняв естафету й продовжує допомагати пенсіонерам, малозабезпеченим родинам АТОвців, багатодітним сім'ям та людям з інвалідністю, фото "Європейська Солідарність - Львів"/ФБ

Керівник Волонтерського штабу «Європейської Солідарності» Кагарлицького району, депутат Київської обласної ради Віталій Карлюк разом із помічниками передали набори першої необхідності родинам загиблих на фронті військових. Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу партії “Європейської Солідарності”.

«Ми відвідали матерів, які втратили на війні найцінніше – своїх дітей. Їхні сини ціною власного життя захищали мирне небо. Наш обов’язок – завжди підтримувати родини загиблих Героїв. Особливо у такий надскладний для всієї країни час», – переконаний Віталій Карлюк.

Також спільними зусиллями Волонтерського штабу «Європейської Солідарності» та Фонду Петра Порошенка адресно доставлено продуктові набори самотнім людям похилого віку, людям з інвалідністю та багатьом іншим жителям району, які в умовах карантину потребують підтримки.

«Не зупиняємось. Бережіть себе та своїх близьких, підтримуйте тих, хто опинився в скруті. Добро робити легко», – переконаний Віталій Карлюк.

Коментарі

Позначки: