“Європейська Солідарність” ініціювала збір підписів, щоб страхові виплати отримав кожен лікар, який захворів на коронавірус

Новини 07 Травня, 2020 405
Ірина Геращенко. Фото 4studio

Ірина Геращенко. Фото 4studio

Фракція “Європейська Солідарність” ініціювала збір підписів, щоб страхові виплати отримав кожен український медичний працівник, який захворів на коронавірус.

Про це з трибуни парламенту заявила народна депутатка фракції “ЄС” Ірина Геращенко, трансляцію вів Прямий“.

“В цьому парламенті є одна “хитро зроблена” партія, для якої ключове це – “політичні дивіденди”. Рік тому пообіцяли “політичні дивіденди” вчителям чотири тисячі доларів, схопили ці “дивіденди” і вже про це забули, говорять зараз про “політичні дивіденди” – 300% надбавки лікарям, не знаючи, ця “хитро зроблена” фракція, що лікарі отримали від 8 до 280 грн надбавки. І от зараз ця “хитро зроблена” фракція намагається залишити лікарів без соціальної виплати…”, – сказала політик.

“Тому ми оголошуємо збір підписів від лікарів інфекціоністів, від усіх 2660 тисяч лікарів, які захворіли на коронавірус з вимогою до цієї влади, щоб виплати страхові отримали всі, всі хто сьогодні лікують українців в лікарнях, без захисних костюмів, якими їх не захистила влада, без рукавичок, без масок, без дезінфекторів. Колеги, ми звертаємось до вас, з проханням сьогодні бути єдиною політичною партією, партією захисників України, і захистити українського лікаря”, – сказала Геращенко.

Коментарі

Позначки: ,