Влада Зеленського переслідує проукраїнський канал і сприяє проросійським, – заява партії ЄС

Новини 14 Січня, 2021 294
Автопробіг партії "Європейська Солідарність" до Дня Конституції України, фото 4studio

Попередження Національної ради з питань телебачення і радіомовлення телеканалу «Прямий» – ще один елемент неприхованого тиску Зеленського на одне з кількох телемедіа, редакційну політику яких не контролює Офіс Президента. Як відомо, попередження є першим кроком  на шляху до позбавлення ліцензії та закриття каналу.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу партії ЄС.

Скоро вже два роки, як «Прямий» працює в режимі тиску і переслідувань з боку владної клоунократії. Але навіть за таких умов журналістський колектив «Прямого» вивів його в лідери інформаційного телеринку країни. «Прямий» має чітку проукраїнську, проєвропейську патріотичну позицію, але душити влада намагається саме його.

В той же час трійка прокремлівських телеканалів імені Медведчука працює в режимі найбільшого сприяння з боку Офісу Президента. Про це публічно свідчать і нещодавні заяви одного із радників керівника Офісу Президента, що для ОПУ проросійські канали не є ворогами. Ба більше Офіс навіть «вітає їхню професійну діяльність». Про те, що «між Банковою та підконтрольними каналами Медведчука налагоджена комунікація», заявила днями навіть депутатка з фракції «Слуга народу» Єлизавета Ясько.

«Європейська Солідарність» висловлює підтримку професійному і патріотичному колективу каналу «Прямий» та вимагає від влади припинити переслідування каналу, припинити зачистку інформаційного поля на користь промосковських каналів. Натомість – зосередитись на протидії російській інформаційній агресії, яка здійснюється в рамках гібридної війни Росії проти України.

Коментарі

Позначки: ,