Влада реалізовує сценарій спотворення цінностей Майдану, – Княжицький

Новини 15 Квітня, 2020 253
Микола Княжицький. Фото: Прямий.

Микола Княжицький. Фото: Прямий.

Справа проти Тетяни Чорновол є одним з елементів сценарію, який Росія намагається реалізувати всередині України руками Зеленського та його оточення.

Як пише “Четверта студія”, про це сказав народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Микола Княжицький в ефірі 5 каналу.

«Влада – без цінностей. Влада, яку вибрали наївні люди, представляє собою не українську державу, а якесь квазі-УРСР. Ця влада не уявляє собі, якою має бути Україна. Не вміє керувати – ми бачимо, що відбувається з економікою. Вона імпотентна в державному управлінні. А сусідня держава-агресор цим користається і намагається зробити все, щоб Україна була деструктивно розвалена, щоб ми були пересварені між собою, щоб всі наші цінності були скомпроментованими», – підкреслив депутат.

«Революція Гідності була насправді за незалежність України, за те, щоб Україна не пішла під Росію, як хотів Янукович, а підписала Угоду про асоціацію», – зазначив Княжицький.

Він також наголосив, що події Революції Гідності – це була боротьба, і до них не можна підходити як до звичайної ситуації.

«Якщо я виривав пораненого майданівця з рук беркутівця і штовхав його, то це не означає, що я нападав на працівника спецслужб. Бо якби я цього не зробив, він би когось вбив», – зауважив Микола Княжицький.

«Так само і Тетяна Чорновол. Очевидно, Тетяна нікого не вбивала. Це чиста брехня. Так, там загинула людина, як і багато їх загинуло на вулицях. Внаслідок якихось додаткових обставин, але точно не внаслідок плану Тетяни вчинити умисне вбивство і вбити цього чоловіка, якого вона не бачила і не знала», – сказав представник «Європейської Солідарності».

«Це абсолютно фальсифікована зараз історія. Фальсифікована, я думаю, російськими спецслужбами», – вважає депутат.

«Що відбувається навколо Зеленського? Йому впихують у ДБР різноманітних агентів впливу. Він це не контролює. Їм з Росії дають команди, і вони за цими командами починають переслідувати майданівців, вигадувати справи, щоб фактично принизити і знищити Майдан», – переконаний Княжицький.

Микола Княжицький зауважив, що ця ситуація зміниться зі зміною влади в Україні: «Це зміниться тільки тоді, коли прийде до влади відповідальна українська влада на зміну тому, що ми маємо зараз».

Коментарі

Позначки: ,