Влада має зрозуміти, що ворог не в опозиції або громадських організаціях, а в Кремлі, – Павленко

Новини 01 Лютого, 2020 132
Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

Українська влада має зрозуміти, що ворог не в опозиції або громадських організаціях, а в Кремлі.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат, фракція “Європейська солідарність” Ростислав Павленко.

“Ніхто, крім українців, більше не зацікавлений в захисті України. І тому ми не маємо права собі дозволяти тут будь-яких двозначностей, будь-яких натяків на те, що ми згодні якось домовитись за рахунок власного суверенітету. Власне, тому Порошенко і перебуває зараз в НАТО для того, щоб продовжувати цей діалог і жодним чином не допустити того, щоб про нас забули, щоб ми зійшли з радарів, що називається, і опустили цей шанс.

І найважливіше, що теж має зрозуміти, в першу чергу, влада: що ворог не в Україні, що ворог не в Києві, не в Харкові, не у Львові, ні будь-де в Україні, ворог не в опозиції, ворог не в громадських організаціях, а ворог в Кремлі, який так і не допускає для себе думки, що Україна відбудеться. І тому йому байдуже, хто сидить на вулиці Банковій, йому не потрібен сильний Зеленський, йому не потрібен сильний будь-який президент України, безвідносно до прізвища, – тому атаки триватимуть”, – додав Павленко.

І те, що сказано, показує дуже серйозний справді ризик, який стоїть перед Україною. Ми не маємо права як країна, як суспільство цим ризиком легковажити. І зіставлення нашої позиції з цим ризиком має бути те, що перевіряє будь-яку ініціативу чи влади, чи будь-якої політичної або суспільної сили, і чи це дозволяє нам встояти перед агресією, яка проводиться будь-яким чином чи не дозволяє”, – заявив Павленко.

Коментарі

Позначки: ,