“Українська пісня” оголосила лонглист учасників конкурсу

Новини 05 Травня, 2023 69

У Львові відбудеться "Українська пісня"

Спробувати свої сили цього року вирішили як молоді виконавці, так і популярні музиканти. Так, серед найвідоміших конкурсантів – Oks, гурт SESTRA.Також у списку опинилися молоді артисти, музика яких за останні пів року привернула увагу українських слухачів: Ostrovskyi, LESAN, YAGODA, Zelenooka, Polina Dashkova.

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

Організатори отримали понад сто сімдесят заявок на участь. Послухавши та переглянувши таку кількість учасників, професійне журі обрали тридцятку претендентів. 

Список учасників: 

Ostrovskyi

Oks

BeAtriS

Amelika Ocean

ТОЇА

LESAN

Polina Dashkova

KETA RINA

DORADA

YAGODA

DIMARIA

KAVA TSIKAVA

KOLIN

BORA

Volkanov

YAROMIYA

SECRET FORÉST

Tina Petriv

SESTRA

E.K.A

Kateryna Severova

Sasha Pashkov

SOFO

ROMA TUZ

T.HUTSULS

RAZOM

7TEEN`S

YOGEN

Анастасія Балог

Zelenooka

Шортлист фіналістів  складатиметься з сімох  виконавців. Їхні імена буде оголошено не пізніше 8 травня. 

До складу журі увійшли: 

Віталій Дроздов – український продюсер та музикант. Генеральний директор «Хіт FM», генеральний продюсер радіохолдингу «ТАВР Медіа».

Віталій Дроздов каже: “Сьогодні ми спостерігаємо дві важливі тенденції: значне зростання інтересу аудиторії до української музики, а також нездатність деяких колишніх українських артистів першого ешелону зацікавити публіку в умовах воєнного часу. Це призводить до того, що сьогодні як ніколи швидко працюють «ліфти популярності» і той, хто ще вчора був «ноунеймом», може швидко стати відомим артистом. Можливості для молодих артистів сьогодні, як ніколи, великі. Бажаю учасникам конкурсу скористатися цими можливостями. Щоб уже завтра вся країна співала ваші пісні. Сміливості та удачі!” 

Геннадій Вітер – український співак, телеведучий та телепродюсер.

“Кожна творча особистість хоче бути почута. Не бійтесь експериментувати. Головне не робити підробку на іншого відомого артиста, це не принесе результат. Унікальність музичного контенту обов’язково спрацює на вашу впізнаваність”, – коментує Геннадій Вітер.

Тарас Курчик – засновник, генеральний продюсер «УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ / UKRAINIAN SONG PROJECT».

“У дуже складний для нашої країни час культура змінюється відповідно до реалій. Впродовж 8 років Національний проєкт “Українська пісня/ Ukrainian Song Project” дає молодим артистам можливості проявити себе, показати своє мистецтво, зрештою відчути себе потрібними. І ми розуміємо – це наша місія”, – наголошує генеральний продюсер  проєкту Тарас Курчик. 

Концерт  відбудеться  у форматі телевізійної зйомки.  Телеверсія транслюватиметься на телеканалі М1 та висвітлюватиметься в інших провідних  медіа.

Українська пісня/Ukrainian Song Project – 2023 традиційно відбудеться  у Львові. Попередні роки захід відбувся на Арені  Львів, цього року в більш безпечному місці. На майданчику  FESTrepublic. Всі заходи безпеки передбачені на випадок повітряної тривоги. 

Придбати квитки на «Українська пісня / Ukrainian Song Project – 2023» можна на тут.

Частину коштів організатори проєкту перерахують на благодійність.

Початок події 14:00. Виступ зірок почнеться о 17:00. Тож чекаємо  на вас 17 червня  на локації FESTrepublic.

Коментарі

Позначки: ,