7TEEN’S представляє святковий трек «Новий Рік»

Новини 24 Грудня, 2023 125

Подвійна прем’єра: та переосмислення колядки разом з Віталієм Козловським та Natiya у проєкті «Різдвайб» від «МУЗВАР»

7TEEN’S завершує творчий 2023 рік подвійною прем’єрою. Молодіжний бенд презентує святкову авторську пісню «Новий Рік». У наш складний час, коли кожний намагається знайти хоч якусь краплю щастя та мрій, музика – є тією чарівною паличкою, помах якої переносить у безтурботність хоча б на декілька хвилин.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу гурту.

«Ми прагнули створити гарну новорічну композицію, яка б подарувала радість і щастя українським родинам та малечі хоча б на декілька хвилин. Попри усі негаразди, ми маємо зберігати свої традиції та шанувати їх. Адже саме ці аспекти культурної спадщини і формують українців, як націю. У пісні «Новий рік» ми робимо акцент на Святого Миколая, адже хочемо, щоб нове покоління не знало міфів про радянського діда мороза та снігурку», – прокоментували учасники бенду.

У святковому лірик-відео п’ять ялинкових іграшок символізують п’ять учасників 7TEEN’S. Вони усі різного кольору та форми, адже кожний з бенду обрав власну іграшку, яка безпосередньо символізує його. А які саме – слухачі можуть вгадати у форматі інтерактиву.

Окрім того, сьогодні 7TEEN’S долучився ще до однієї прем’єри: різдвяної добірки «Різдвайб», яку підготували спільно портал «МУЗВАР» та SODA MUSIC за підтримки «Радіо Сільпо». Бенд заспівав колядку про створення світу «Ой як же було ізпрежди віка» разом із молодою співачкою Natiya та Віталієм Козловським. Взявши за основу обрядову колядку з Київщини, учасники колаборації додали пісні нового звучання, залишивши багатоголосся як базу композиції.

«Ми неймовірно раді долучитися до альбому «Різдвайб» та створити пісню у такій незвичній колаборації. Це неймовірний обмін досвідом. Дана музична добірка – важлива сторінка в історії сучасної української музики. Задля того, аби зберегти традиції, їх потрібно адаптувати від покоління до покоління», – зазначили 7TEEN’S.

Коментарі

Позначки: , , ,