«УДАР» вимагає негайно збільшити зарплати військовим

Новини 26 Січня, 2022 59

«УДАР» вимагає негайно збільшити зарплати військовим

Загроза повномасштабного вторгнення Росії в Україну – це реальність, у якій ми живемо. Не потрібно заспокоювати себе тим, що Путін тільки лякає, що він не нападе – потрібно готуватися до нового витку агресії Кремля. А підготовка означає – збільшення ресурсів та фінансів на оборону.

Про це пише Четверта студія з посиланням на УДАР Львівщини.

Бо в країні, яка воює, не припустимо заморожувати зарплати військовим. Саме тому партія «УДАР Віталія Кличка» пропонує збільшити видатки на оборону України вже з лютого.

Чому ми акцентуємо на цьому увагу? Бо президент Зеленський підписав указ про збільшення заробітних плат для військових аж з 1 січня 2023 року.

Востаннє заробітну плату нашим захисникам своїм наказом підвищував міністр оборони Степан Полторак. Це було аж три роки тому – 1 січня 2019 року.

Тобто, за весь час президенства Зеленського та за всю каденцію «Слуг народу» українські військові жодного разу не отримали підвищення зарплат.

Тому партія «УДАР» як конструктивна альтернатива чинній владі вимагає для зміцнення обороноздатності країни негайного збільшення видатків на оборону вже з лютого, першочергово – на зарплати нашим захисникам.

Коментарі

Позначки: ,