60 тисяч жінок захищають Україну у лавах ЗСУ

Новини 09 Листопада, 2023 65

Під час форуму обговорювали та напрацьовували питання про роль жінок в сучасних українських реаліях, участь жінок у відновленні та розвитку місцевих громад

Уміння активних жінок управляти викликами, ініціативність, витривалість і здатність швидко адаптовуватися до змін допоможе здолати будь-які перешкоди.

Про це йшлося під час фінального форуму “Школи лідерства жінок УДАРУ”, який пройшов у Києві за підтримки NDI Ukraine – National Democratic Institute.

Під час форуму обговорювали та напрацьовували питання про роль жінок в сучасних українських реаліях, участь жінок у відновленні та розвитку місцевих громад під час та після воєнного стану, проблеми формування інклюзивного простору в Україні.

“Сотні тисяч жінок з перших днів повномасштабної російської агресії проявили себе справжніми лідерками. 60 тисяч жінок зараз захищають Україну від ворога безпосередньо в лавах Збройних сил України. Сила та лідерство жінок стануть фундаментальним внеском в Перемогу України та в її подальшу відбудову”, – зазначила організаторка “Школи лідерства жінок УДАРУ” Оксана Юринець.

Вона також наголосила на постійній підтримці, яку учасницям Школи надавали чоловіки, котрі розуміють важливість ролі жінок у суспільних процесах.

Йдеться насамперед про підтримку Віталія та Володимира Кличка, керівника Волонтерського Штабу “Українська команда” Артура Палатного та міжнародних партнерів.

Коментарі

Позначки: , , , , ,