На Львівщині у річку зливають хімічні речовини

Новини 07 Жовтня, 2022 198

На Львівщині у річку зливають хімічні речовини.

Про це пише Четверта студія з посиланням на партію УДАР Віталія Кличка.

“Сокальська міська рада підтримала звернення депутата Богдана Табака до Державної екологічної інспекції України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Басейнового управління водних ресурсів України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів, Львівської ОВА щодо екологічної ситуації в річці Спасівка.

Першочергово на цю проблему звернули увагу мешканці навколишніх сіл. Вони повторно звернулися, зібравши необхідну кількість підписів, до голови Сокальської громади та депутатів міської ради, аби ті посприяли у розгляді цієї справи вищезазначеними інстанціями.

Не зважаючи на численні звернення і запити депутатів до правоохоронних органів та представників Державної екологічної служби у Львівській області, за три місяці винних у екологічній проблемі не знайдено. Хоча, мешканці громади твердять, що витік хімічних речовин, що спричиняє забруднення річки бере початок у селі Борок.

Досі хімічні речовини зливаються у річку. Підтвердженням цьому є зміна кольору води у водоймі”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,