У Зеленського не роблять висновків зі своїх прорахунків, – Княжицький

Новини 23 Березня, 2020 157

Як Синютка і Княжицький зустрічались із львів’янами. Фото 4studio

Не можна обирати владу, керуючись примітивними і дешевими піарними гаслами. Треба обирати сильних, відповідальних людей, які здатні прогнозувати і приймати рішення.

Про це сказав народний депутат фракції “Європейської Солідарності” Микола Княжицький у своєму відеоблозі, пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий“.

Він висловив сподівання, що нинішня криза навчить людей обирати пріоритети, – тим паче що перед пандемією в Україні вже розпочався економічний спад, і надалі ситуація буде погіршуватися.

“Ще одна катастрофа, яка нас очікує – економічна. Так, це станеться. Так, треба розуміти, що всі ми дуже сильно збідніємо, опинимося в рецесії гіршій, ніж після Другої світової війни. Про це говорила і Ангела Меркель, і багато інших політиків. Треба розуміти, що це – даність. Даність, яка має навчити мудро діяти в майбутньому”, – сказав Княжицький.

Депутат не вважає, що влада Зеленського зробила висновки з попередніх своїх прорахунків.

“Чи зробила українська влада висновки з тих своїх прорахунків, які вона мала в останні кілька днів, коли фактично не готувалася до коронавірусу, до приходу цієї жахливої хвороби? Мені здається, що ні. Тому що сподіватися на те, що потім якось воно буде, можна, але цього замало”, – додав він.

Княжицький переконаний, що владі треба терміново змінювати бюджет і відмовитись від сумнівних рішень, які можуть спровокувати суспільство.

“Треба терміново сказати собі, що жодних рішень, які можуть спровокувати суспільство на те, щоб у цих умовах жахливої пандемії виходити на вулиці, влада приймати не буде. Як от відмовилися від дурного закону про землю. Зараз усі чекають 25 березня підписання чергових мінських домовленостей. У якій вже формі, я не знаю. Через Інтернет, мабуть, електронним підписом, бо це спілкування відбудеться у вигляді інтернет-конференції. Аля яким би не було це спілкування, жодних рішень приймати не можна. Тому що українські громадяни все одно ніколи не пробачать зраду”, – зазначив він.

Княжицький також наголосив, що українці мають чітко розуміти, в якій країні вони живуть.

“Треба чітко розуміти, які виклики зараз перед нами стоять. Яка відповідальність є на кожному з нас. І за сьогоднішній день, і за завтрашній, щоб ми нікого не заразили, і за післязавтрашній, щоб ніколи більше ми не обирали владу, керуючись примітивними і дешевими піарними гаслами. А обирали справді сильних і відповідальних людей, які здатні передбачати, здатні приймати рішення, здатні бути мудрими. Які люблять Україну та українців”, – наголосив депутат.

Коментарі

Позначки: ,