У Новояворівську у садок потрібно записуватись на три роки наперед, – Задорожний

Новини 14 Вересня, 2020 2 118

Фото: Сергій Задорожний.

Яворівський район потребує будівництва сміттєсортувальної лінії

Сергій Задорожний понад 12 років займається будівництвом. На робочому столі у нього завжди захисна каска як символ безпеки працівників, а стіни у офісі обклеєні десятками планувань та кресленнями для будівництва громадських споруд.

За роки існування компанії Задорожному вдалось збудувати та провести реконструкцію більше 40 об’єктів, у переліку школи, дитячі садочки, народні доми. Сергій Задорожний переконаний, що будувати потрібно чесно та справедливо, бо за свідомим суспільством – майбутнє України. «Починав працювати помічником майстра, але завдяки наполегливості і старанням вдалось стати майстром будівельних робіт. У 2016 році заснував свою компанію ТОВ «ІДЕАЛБУДЛЬВІВ», – розповів Сергій Задорожний.

За його словами, реформа децентралізації, яку заснував п’ятий президент Петро Порошенко, дала можливість скерувати податки громади на будівництво нових та ремонт існуючих шкіл, садочків, народних домів, доріг та багато іншого.

“Завдяки реформі Петра Порошенка про децентралізацію, ми сьогодні маємо змогу скеровувати податки громади на будівництво, ремонт, чи реконструкцію будівельних споруд, такі, як народні доми, дитячі садочки, школи. Наша будівельна компанія за період з 2016 року і до сьогодні зуміла збудувати понад 40 архітектурних споруд, де мають змогу зустрічатись люди, якісно навчатись діти. Діти почали вчитись у гідних умовах, бо тепер не тече дах над головою”, – додав Задорожний.

«Один з перших наших об’єктів, за який взялась наша команда був водопровід у селі Молошковичі. Багато хто пробував зупинити будівництво, блокували виділення коштів, звертались в різні структури, мовляв у вас немає дозволу на будівництво і ще багато різного.

Завдяки втручанню Олега Синютки та призначенню нового очільника Ігоря Самардака наша команда встояла і добудувала цей водогін.На жаль, одразу, як людей, які перешкоджали роботі, виключили з лав партії «ЄС», вони перефарбувались та йдуть на вибори під брендом інших партій. Також вони сьогодні приписують собі чужі заслуги», – додав Задорожний.

Сергій Задорожний переконаний, що Яворівщині потрібна сміттєсортувальна лінія.

“Найбільшою проблемою Яворівського району я вважаю сміттєвий полігон. Наша ТОВ «ІДЕАЛБУДЛЬВІВ» на сьогодні взяла участь у тендері на будівництво сміттєсортувальної лінії. Я переконаний, що будівництво такої лінії нам у першу чергу дасть екологічний добробут.

По-друге, сміттєсортувальну лінію треба розглядати, як економічний проект. Він дасть змогу заробляти кошти на сортуванні відходів. До того ж можна буде приймати сміття зі Львова та області, і не просто його складувати, а сортувати і згодом перероблювати. Це позбавить нас екологічного колапсу. Щороку гори сміття займаються, виникають пожежі, які знижують сільськогосподарські землі, а також несуть великий вплив на сільськогосподарських тварин, – наголосив Сергій Задорожний.

“Хочу наголосити, що сьогодні у місті Новояворівськ не встигають будувати школи та садки, а місто стрімко розвивається. Збільшується населення, народжується дуже багато дітей. За останні роки у місті не будують школи та садочки. Діти вчаться у дві зміни у школах, а в садочок потрібно записуватись на 3 роки наперед”, – додав Задорожний.

Коментарі

Позначки: , , ,