У Львові святкували День молоді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 13 Серпня, 2020 600

У Львові святкували День молоді. Фото: ЄС.

Виступ, майстер-клас з брейк-дансу та кінопоказ: Шевченківський осередок «Європейської Солідарності» організував свято для містян.

У середу, 12 червня, в мікрорайоні Рясне-2, на вул. Величковського, було жваво та весело. Діти та дорослі були у захваті від святкування Дня молоді з ЄС. Виступ талановитих львівських брейк-дансерів заряджав енергією глядачів. До майстер-класу із брейк-дансу долучилися чи не всі школярі, які прийшли на свято. А вечірній показ мультфільму просто неба став чудовим доповненням веселого та енергійного дня для містян, пише “Четверта студія”.

«Було дуже цікаво. В нашому районі не часто організовують подібні заходи, особливо для дітей. Малеча була у захваті! Дуже гарно танцювали брейк-данс. Моя дитина надовго запам’ятає ці рухи. Сподіваюся, що традиція таких вечорів у Шевченківському районі приживеться», – розповіла мешканка Рясного Наталія Тарнавська.

Такий захід для містян організувала команда Шевченківського осередку «Європейської Солідарності». Тут кажуть, що й не сподівалися на таку кількість відвідувачів, особливо дітей.

«Захід вийшов дуже класний. Ми хотіли відсвяткувати Міжнародний День молоді напередодні Дня Незалежності України. Ідея виникла лише цього понеділка, швидко згуртувались і організували ось таке свято для містян. Запросили друзів, які професійно танцюють брейк-данс. А вони такі круті майстер-класи показали, що діти від сцени відходити не хотіли», – ділиться організаторка свята Лейла Мелесова-Вальчак, заступниця голови ГО «Громадська Надія».

Загалом на захід зібралося близько трьох сотень львів’ян.

 

Коментарі

Позначки: ,