У Львові померла дружина десантника, який загинув під час оборони Луганського аеропорту, сиротами залишилися двоє дітей

Новини 27 Березня, 2021 409

Фото: ФБ/Олег Синютка

Не стало Олени Пасевич, депутатки Львівської міської ради від ЄС.

Як пише «Четверта студія», народний депутат України від ЄС Олег Синютка 26 березня на своїй сторінці у ФБ написав: «раптово не стало Олени Пасевич, депутатки Львівської міської ради від ЄС, хоча ще кілька годин тому ми розмовляли по телефону».

«У це неможливо повірити, але Бог справді забирає найкращих. Раптово не стало Олени Пасевич, депутатки Львівської міської ради від ЄС, хоча ще кілька годин тому ми розмовляли по телефону. Вона захищала інтереси учасників АТО/ООС та членів їх сімей, автор місцевих програм у сфері соціального захисту.

Вона досконало знала свою роботу, адже мережила власне горе. Її чоловік – відважний десантник Іван Пасевич у 2014 році загинув під час оборони Луганського аеропорту.

Не витримало серце і цієї прекрасної жінки.

В Олени двоє чудесних обдарованих дітей – молодша донечка Марійка ти син Сергій,який не поїхав навчатись закордон, хоч мав таку можливість, а був поряд з родиною.

Війна залишила ще двох дітей сиротами. Це не вкладається в голові. Немає слів, щоб описати нашу тугу. Оленко, вічна пам’ять. Дякую тобі за те, що була найкращим прикладом для нас усіх. Сьогодні наше завдання – допомогти нащадкам цієї героїчної сім’ї. Деталі щодо прощання з Оленою повідомимо згодом», – зазначив Олег Синютка.

Як повідомлялося, померла депутат Львівської міськради Олена Пасевич.

У це неможливо повірити, але Бог справді забирає найкращих.

Сьогодні раптово не стало Олени Пасевич, депутатки…

Опубликовано Олег Синютка Пятница, 26 марта 2021 г.

 

Непоправна втрата…

Олена Пасевич – мама, вдова Героя АТО, ініціаторка місцевих програм соціального захисту учасників…

Опубликовано Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій Пятница, 26 марта 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,