Померла депутат Львівської міськради Олена Пасевич

Новини 26 Березня, 2021 12 238

Олена Пасевич

Двоє дітей залишились сиротами

Померла депутат Львівської міської ради від “Європейської Солідарності” Олена Пасевич.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, пише Четверта студія.

“Дуже раптова і болюча втрата. Молода, любляча мама, вдова Героя АТО, волонтерка, активна захисниця інтересів учасників бойових дій, депутатка міської ради. Щирі співчуття всім рідним та близьким Олени Пасевич. Світла пам‘ять”, – написав Садовий.

У це неможливо повірити, але Бог справді забирає найкращих.

Сьогодні раптово не стало Олени Пасевич, депутатки…

Опубліковано Олег Синютка Пʼятниця, 26 березня 2021 р.

Дуже раптова і болюча втрата.
Молода, любляча мама, вдова Героя АТО, волонтерка, активна захисниця інтересів учасників…

Опубліковано Андрій Садовий Пʼятниця, 26 березня 2021 р.

Сьогодні відійшла у вічність наша колега Олена Пасевич.
Висловлюємо щирі співчуття її рідним та близьким.
Вічна пам’ять…

Опубліковано Європейська Солідарність Львів Пʼятниця, 26 березня 2021 р.

“У це неможливо повірити, але Бог справді забирає найкращих. Сьогодні раптово не стало Олени Пасевич, депутатки львівської міської ради від ЄС,хоча ще кілька годин тому ми розмовляли по телефону. Вона захищала інтереси учасників АТО/ООС та членів їх сімей, автор місцевих програм у сфері соціального захисту. Вона досконало знала свою роботу, адже мережила власне горе. Її чоловік – відважний десантник Іван Пасевич у 2014 році загинув під час оборони Луганського аеропорту. Сьогодні не витримало серце і цієї прекрасної жінки. В Олени двоє чудесних обдарованих дітей – молодша донечка Марійка ти син Сергій,який не поїхав навчатись закордон, хоч мав таку можливість, а був поряд з родиною. Війна залишила ще двох дітей сиротами. Це не вкладається в голові. Немає слів, щоб описати нашу тугу. Оленко, вічна пам’ять. Дякую тобі за те, що була найкращим прикладом для нас усіх. Сьогодні наше завдання – допомогти нащадкам цієї героїчної сім’ї. Деталі щодо прощання з Оленою повідомимо згодом”, – написав у Фейсбуці народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

Олена Пасевич народилася у Львові, кандидат економічних наук, доцент, викладач економіки та маркетингу з 20-річним досвідом, волонтер, автор місцевих програм у сфері соціального захисту окремих категорій громадян, депутат ЛМР.

Коментарі

Позначки: ,