У Львові на медіафорумі Садового говоритимуть про порозуміння у світі

Новини 26 Лютого, 2024 71

Відома фокусна тема ювілейної конференції LMF 2024

Стала відома фокусна тему X LMF. Ювілейна конференція пройде у Львові 16-18 травня 2024 року.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівський медіафорум.

Із 2013 року LMF є найбільшою конференцією про медіа і для медійників у Східній і Центральній Європі. Торік ми змінили формат і зосередились на проблемах, розв’язання яких критично важливе для міжнародної підтримки України в час великої війни.

Цивілізований світ загрозливо поляризується й занурюється у внутрішній розбрат саме тоді, коли найбільше потребує солідарності й поєднання зусиль. Баланс повоєнного світового порядку порушений: у регіонах, де держави не воювали між собою пів століття, знов виникають прецеденти і загрози загарбницької війни.

У 2024 році в понад 80 країнах відбудуться вибори, що неминуче призведе до зростання конфліктності й розділення в суспільстві. Дедалі частіше на виборах у демократичних країнах перемагають радикальні популісти, ладні відмовитись від плодів десятиліть інтеграційних процесів.

“Ми знаємо, кому вигідні ці явища, і знаємо, чим це загрожує: сьогодні — Україні, Тайваню чи Гаяні, завтра — іншим країнам, які помилково вважають себе захищеними.

Ми віримо, що порозуміння можливе, бо ми говоримо про одне, просто різними словами.

На Х LMF ми шукатимемо спільну мову й визначатимемо роль, яку в цих пошуках відіграють медіа, громадянське суспільство, міжнародні організації, національні органи влади, дипломати та інші учасники процесу”, – йдеться у повідомленні.

Відкриття реєстрації незабаром. Стежте за нашими сторінками у соцмережах.

Коментарі

Позначки: