Рейтинг найбільш популярних онлайн-ресурсів Львівщини: Фахівці оприлюднили ТОП-10

Новини 12 Березня, 2024 61

PRNEWS.IO

Про останні новини та події у Львові й області пишуть онлайн-медіа регіону. Журналісти висвітлюють стан воєнних дій, інформацію про обстріли, політичні події на місцевому рівні, зокрема про роботу місцевих органів влади, виборчі кампанії та реформи. Аналітики, коментатори та журналісти розглядають ключові питання, що стосуються розвитку міста та області.

Про це пише Четверта студія з посиланням на PRNEWS.IO.

Також регіональні ЗМІ приділяють значну увагу культурним ініціативам. Зокрема висвітлюють концерти, виставки, літературні заходи, театральні вистави та інші культурні події, які відбуваються у місті та регіоні. Крім того, вони розглядають творчість місцевих художників, аналізують вплив культури на життя суспільства.

Добірку ТОП-10 місцевих медіа зробили спеціалісти контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO, базуючись на аналітиці SimilarWeb. Платформа має власний каталог онлайн-ЗМІ з понад 100 тисячами видань зі всього світу. Спеціалісти орієнтувалися на головний критерій при оформленні рейтингу — кількість переглядів сторінок за 2023 рік.

Лідером рейтингу стало видання zaxid.net, яке отримало 70 млн переглядів. Цей новинний портал спеціалізується на оперативному висвітленні найактуальніших подій у Львові та області. Він відомий своїми репортажами з місця подій, аналітичними матеріалами та інформацією про надзвичайні ситуації.

Друге місце посів портал varta1.com.ua, його переглянули 32 млн разів. Це медіа пише про політику, економіку, культуру та суспільні події у регіоні. Варта 1 знане своїми розслідуваннями, аналізами та інтерв’ю з відомими особистостями.

Tvoemisto.tv зайняло третю щаблину рейтингу. На його сторінки за 2023-ий зайшли 17 млн разів. Цей сайт присвячений туризму, культурі та подіям у Львові. Ресурс також надає своїм читачам рекомендації щодо місць відпочинку, ресторанів та культурних заходів у місті.

6,3 млн переглядів за минулий рік отримало видання wz.lviv.ua, і воно зайняло четверте місце ТОПу. Цей новинний портал має розділи з новинами, аналітичними статтями та репортажами зі Львова та області. Високий замок пише про події у сферах політики, економіки, культури та спорту.

Замикає п’ятірку лідерів платформа lviv.vgorode.ua. Вона висвітлює новини, аналітику та події у Львові та області. Vgorode.Lviv відоме своїми живими репортажами з місця подій та швидким оновленням інформації. За минулий рік його переглянули 5,8 млн разів.

Друга п’ятірка добірки топ-10 виглядає так:

–  lviv1256.com – 5,1 млн переглядів за 2023 рік;

–  portal.lviv.ua – 4,4 млн переглядів за 2023 рік;

–  galinfo.com.ua – 3 млн переглядів за 2023 рік;

–  zolochiv.net – 2,3 млн переглядів за 2023 рік;

–  4studio.com.ua – 2 млн переглядів за 2023 рік.

Місцеві онлайн-медіа Львівщини цікаві своєю різноманітністю тематики та якісними журналістськими матеріалами. Вони широко відображають усі аспекти життя регіону. Це зокрема актуальні новини, аналітика та коментарі, культурна спадщина, туристична інформація тощо.

Дослідження проводилося на основі сайтів з каталогу PRNEWS.IO. Статистика відвідуваності базується на аналітиці SimilarWeb. Період – з 1 січня до 31 грудня 2023 року.

Коментарі

Позначки: ,