Тиск на телеканал “Прямий” є елементом гібридної війни, – Княжицький

Новини 02 Грудня, 2020 205
Микола Княжицький. Фото: Прямий.

Микола Княжицький. Фото: Прямий.

Тиск на телеканал “Прямий” є одним з елементів гібридної війни проти України, щоб скомпрометувати все проукраїнське.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат України фракції “Європейська Солідарність” Микола Княжицький, пише “Четверта студія”.

“Зараз таке враження, що виробився колективний імунітет не до вірусу, а до справедливості. Тому що те, що відбувається з “Прямим” зараз, коли за рішенням суду… суд приходить перевіряти, як змінилася колись власність. А чого ви не приходите на ті канали, які Росію хвалять з ранку до вечора? Чого ви не приходите на ті канали, які виступають з антиукраїнськими заявами з ранку до вечора, які невідомо в який спосіб фінансуються і невідомо звідки? Чому ви туди не йдете? Ці питання навіть ніхто не ставить. Мабуть, тому що “Прямий” – один з небагатьох проукраїнських каналів, які існують в Україні. І тому вони сюди приходять”, – заявив він.

“Тому я не думаю, що це просто бажання Зеленського закрити один телеканал. Я думаю, що це той самий ланцюг, коли порушують справи проти людей, які були на Майдані, за державний переворот. Це є той самий ланцюг, коли фактично намагаються не просто лише викликати тих людей, які були на Майдані, а намагаються приходити з обшуками в Музей Революції Гідності, який займається будівництвом меморіалу Небесній Сотні. Приходять на “Прямий”. В мене таке враження, що це якраз і є те, що називається, керується з сусідньої країни, частиною гібридної війни для того, щоб скомпрометувати все проукраїнське, скомпрометувати все, що так чи інакше було пов’язано з Майданом, з проєвропейським курсом і з медіа, які підтримують цей курс. Мені здається, це частина складнішої гри”, – додав він.

Коментарі

Позначки: , ,