Це перемога кожного мешканця Львівщини, – Синютка

Новини 26 Березня, 2018 147

Голова Львівської ОДА став «Регіональним лідером року»

У Національній опері України, у місті Києві відбулось вручення нагород загальнонаціональної програми “Людина року 2017”. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Цьогоріч програма “Людина року” повернула номінацію Регіонального лідера. Серед трьох претендентів на здобуття премії – нагороду здобув голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

«Це особлива мить. Це мить визнання Львівщини. Краю, де живуть і працюють особливі люди – талановиті, надзвичайного хисту, вміння та люди по-особливому патріотичні. У цій нагороді, насправді, праця кожного з двох з половиною мільйонів мешканців Львівщини», – зазначив Олег Синютка.

Так, окрім голови Львівської ОДА Олега Синютки, лауреатами номінації стали голова Київської ОДА Олександр Горган та голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

Нагадаємо, загальнонаціональна програма «Людина року» — програма, яка передбачає присудження титулу «Людина року» в Україні за професійні і суспільно значимі досягнення. Програма заснована в 1995 році.

Проект охоплює всі регіони України. Лауреатів програми визначають шляхом експертного опитування, остаточне рішення приймає Вища академічна рада програми.

Коментарі

Позначки: ,