Синютка: Влада не спішить із тестуванням, щоб не демонструвати справжні масштаби епідемії

Новини 10 Квітня, 2020 231

Скриншот відео/Говорить великий Львів

За весь час пандемії в Україні протестували лише 7 тис. осіб, хоча в інших європейських країнах тестують десятками тисяч в день.

Як пише «Четверта студія», про це заявив народний депутат з фракції “Європейська Солідарність” Олег Синютка в ефірі ток-шоу “Говорить великий Львів” на Еспресо.TV.

За його словами, ця ситуація демонструє, що Україна досі не готова робити масове тестування, яке б показало реальний стан справ і це великий провал влади.

“Вже понад два місяці ми говоримо про захист лікарів. Однак досі медичні працівники не захищені повною мірою. Ми бачимо приклади, що на карантин закриваються цілі відділення лікарень, які мали контакт із хворими на коронавірус і не мали належного захисту” – наголосив Олег Синютка.

“Ми звичайно привеземо до Львова кілька тисяч захисних костюмів, які були закуплені Фондом Порошенка, однак цього точно не вистачить, щоб захистити усіх лікарів. Що робить влада? Чому вона не діє? Хто буде нести відповідальність за життя наших медиків?» – риторично запитав він.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,