Синютка розповів, хто хоче зупинити децентралізацію

Новини 20 Січня, 2020 218
Олег Синютка. Фото "Четверта студія"

Олег Синютка. Фото "Четверта студія"

Децентралізація – це одна з найуспішніших реформ, реалізованих в Україні, і вона має бути завершена у 2020 році. Про це в коментарі журналістам сказав депутат фракції «Європейська Солідарність» Олег Синютка, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу партії.

«Децентралізації альтернативи немає і не може бути. І будь-хто, хто хоче зупинити децентралізацію – він, насправді, хоче зупинити розвиток української держави», – наголосив депутат.

«Мені видається, що у 2020 році влада змушена буде завершити реформу децентралізації. І нові вибори в кінці цього року точно повинні пройти за новою формою, у нових об’єднаннях. Тому що ми знову зупинимося, і знову будемо пробуксовувати», – підкреслив представник «Європейської Солідарності».

Олег Синютка також зауважив, що здається що в рамках децентралізації ради, об’єднані територіальні громади отримують багато повноважень, але в той же час передавши ці повноваження, фінансові ресурси центральна влада створила необхідні умови для ефективного розвитку місцевих громад.

«Будь-хто, хто хоче зупинити децентралізацію – точно шкідник для України», – вважає депутат.

Коментарі

Позначки: ,