Питання безпеки на Львівщині – у центрі зустрічі Олега Синютки та Фредріка Весслау

Новини 04 Липня, 2018 86

Фото Львівської ОДА

Питання безпеки на Львівщині – було у центрі зустрічі Олега Синютки та Фредріка Весслау.

Як передає прес-служба Львівської ОДА, сьогодні, 4 липня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із заступником голови Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Фредріком Весслау.

Очільник області відзначив вагомий внесок Консультативної Місії ЄС у послідовному реформуванні сектору цивільної безпеки України, практичну підтримку заходів з реформування згідно зі стандартами ЄС.

“Окрім військової агресії зі сторони Росії є інформаційна війна, ми воюємо також за цінності, тому ваша підтримка і досвід є важливими для нас.  Ми свідомі, що переможемо не силою зброї, а реформами і підвищенням рівня життя. Не сумнівайтесь, що стандарти українського суспільства відповідають європейським”, – зазначив Олег Синютка.

Під час зустрічі порушили питання роботи Координаційної ради безпеки у Львівській області.

“Для ЄС Україна є одним з найважливіших пріоритетів у планах реформування. Львівщина для нас теж важлива область, тут бачимо потенціал і прогрес. Ми хочемо будувати відносини на засадах партнерства. Ми зацікавлені у підтримці роботи Координаційної ради безпеки, це важливий інструмент для подальшого розвитку країни і залучення громадянського суспільства, бо коли йде реформування, підтримка громади є важливою. Наша місія – наблизити Україну до ЄС”, – зазначив Фредрік Весслау.

Олег Синютка наголосив на скоординованій роботі різних структур, що відповідають за безпеку та налагодженій чіткій координації дій всередині самих структур.

“Мені б хотілось, щоб на кожному засіданні Координаційної ради впроваджували конкретні дії для втілення реформ у суспільстві. Якщо ви нам сприятимете у цьому, то перемога буде швидшою”, – зазначив голова Львівської ОДА.

 

 

Коментарі

Позначки: ,