Псевдореформи Зеленського лише шкодять економіці та країні, – Климпуш-Цинцадзе

Новини 31 Березня, 2021 54
Іванна Климпуш-Цинцадзе

Іванна Климпуш-Цинцадзе

Зеленський та його уряд разом з президентською фракцією імітують реформи в державі і це негативно впливає на економіку та життя громадян.

Про це сказала народна депутатка фракції “Європейська Солідарність”, голова комітету з питань інтеграції України до ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе з трибуни парламенту, пише Четверта студія.

“Ви демонструєте броунівських рух як єдиний засіб управління державою. Це те, що сьогодні відбувається”, – звернулася Іванна Климпуш-Цинцадзе до депутатів президентської фракції “Слуга народу”.

“Спочатку влада під оплески сама собі об’єднувала різні міністерства і обіцяла, що таким собі “стрімким домкратом” просто візьме і поправить всю економічну ситуацію в країні. Тепер з тою самою аргументацією ви наполегливо працюєте, імітуючи бурхливу діяльність для того, щоб роз’єднати ці міністерства”, – зауважила депутатка.

“Колеги, можете вже нарешті змінити свій підхід до державних інституцій? Адже ви представляєте владу, яка просто зневажає державні інституції, а головними важелями впливу ви вважаєте авторитаризм, непотизм, особисте втручання”, – наголосила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Голова комітету наголосила, що у Європейській комісії зазначають, що сьогодні в керівництві України особисте лідерство переважає над інституційним, і це вбивчо діє на структурні реформи.

Вона нагадала, що депутати з монобільшості нещодавно проголосували за підтримку фермерів, спрямувавши їх за допомогою в міністерство економіки, а зараз пропонують створити інше міністерство і переорієнтувати фермерів на інше відомство.

“Значить вони не отримають тієї підтримки, яку обіцяють”, – зауважила депутатка.

“У математиці є таке правило: “від перестановки доданків сума не міняється». Особливо, коли ці доданки – нулі. Ось це те, що сьогодні відбувається. Тому що ви просто продовжуєте обманювати людей. Продовжуєте одночасно робити боляче економіці, громадянам. І робити боляче країні. Соромно за ваші псевдореформи”, – підкреслила представниця “Європейської Солідарності”.

Коментарі

Позначки: