Проєвропейські сили мають об’єднуватися, – нардеп

Новини 07 Серпня, 2020 444
Артур Герасимов. Фото: Прямий.

Артур Герасимов. Фото: Прямий.Артур Герасимов. Фото: Прямий.

Проєвропейські патріотичні сили мають об’єднувати свої зусилля, а не ворогувати, бо загрози перед державою немалі. Про це в ефірі «Прямого» заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов. Він прокоментував резонансне інтерв‘ю голови партії «Голос» Кіри Рудик, пише Четверта студія з посиланням на ЄС.

«Насправді інформація набагато більш важливіша, ніж може здатися на перший погляд. Виявляється, що для «Голосу» Рудик не є ворогом Зеленський, не є ворогом Медведчук, не є ворогом Путін. А виявляється – ворогом є Порошенко», – сказав він.

«Я розумію, чому Порошенко ворог Путіна, тому що більших поразок, ніж у боротьбі з Україною за часів президентства Порошенка Путін не отримував. Я розумію, чому команда Зеленського вважає Порошенка ворогом. Хоча це є неприпустима річ. Бо ми маємо всі розуміти, де справжні вороги України сидять», – додав співголова фракції.

Артур Герасимов наголосив, що «Європейська Солідарність» закликає проукраїнські партії об’єднуватися задля інтересів держави.

«Але це дає нам дуже чітку визначеність, що «Голос» Кіри Рудик це вже не «Голос»Вакарчука. Коли Вакарчук пішов з парламенту, і те що я зараз чую, це підтвердження того, що «Голос» втрачає державницьку позицію. Всі проукраїнські демократичні сили мають об’єднуватися, тому що небезпека для держави дуже велика, і від непрофесійності «зеленої» команди, і від реваншизму «п’ятої колони», яку дуже потужно і сильно підпитує країна агресор. В цій ситуації робити такі заяви є просто неприпустимим.

«Для Петра Порошенка і «Європейської Солідарності» ворог – це країна агресор і той, хто сидить у Кремлі», – підсумував він.

«Ми ще раз хотіли б звернутися до всіх проукраїнських демократичних сил. Зараз час ставати спиною до спини і боронити державу, бо перш за все ми маємо розуміти, що сьогодні доля країни і доля кожного українця залежить від тих, хто б’ється за цю країну. А пані Кірі я би порадив дуже серйозно вивчити історію столітньої давнини і до чого це призвело», – звернувся Герасимов.

Коментарі

Позначки: ,