Показуха Зеленського дійшла свого апогею, – Княжицький

Новини 04 Травня, 2020 436
Володимир Зеленський. Фото: Андрій Солій.

Володимир Зеленський. Фото: Андрій Солій.

Володимир Зеленський не має жодного відношення до комерційного вантажу, який доставив літак “Мрія” в Україну. А його намагання отримати собі політичні бонуси від цього видовища стали рекордною показухою навіть у світовому масштабі.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”, про це заявив народний депутат з фракції “Європейська Солідарність” Микола Княжицький у своєму відеоблозі.

“Навіщо український президент зустрічав «Мрію» з комерційним вантажем медичних засобів для “Епіцентру” та видавав його за гуманітарний для лікарень? Зеленський вважав, що якщо він прийде до влади, все в країні відбуватиметься само собою. Можна буде просто записувати відосіки, сварити попередників, розповідати, як прекрасно все відбуватиметься, і казати: “Я тут головний, ви живете завдяки мені, все навколо вас завдяки мені”, – пояснює Княжицький.

“Але не так сталося, як гадалося. Спочатку така безвідповідальна й бездарна політика привела до падіння економіки, потім розпочалася пандемія коронавірусу. Це падіння економіки ще стрімкіше розвивається, і при владі потрібні фахівці. Не ті люди, які перерізають стрічки перед будівлями, яких не будували, не ті, хто зустрічають літаки, до вантажу якого не мають жодного відношення, а ті, хто може зібратися й сказати, як виживати малому й середньому бізнесу, як захистити лікарів, як зупинити пандемію, як потім підняти економіку, як захиститися в війні врешті-решт”, – переконаний Микола Княжицький.

“Але навіщо думати про такі складні питання, якщо можна просто запустити освітній проект, у якому, замість російської агресії, попросити боксера Усика, відомого своїми антиукраїнськими заявами, розповідати про науково-технічний прогрес. Мабуть, кращого фахівця в прогресі, ніж боксер Усик, відомий антиукраїнськими заявами, в нас немає. А якщо немає розповіді про війну в телевізорі, то, може, й війни немає? Ні, війна є, люди гинуть, країну потрібно рятувати потім, піднімати, середньому класу потрібно допомагати, але все це не про Зеленського. Він, мабуть, знову сподівається, що якось воно вийде саме по собі, а потім він вийде і скаже: «Це була моя мрія. Це – моя заслуга. Це я зробив”, – іронізує народний депутат.

“Показуха дійшла свого апогею. Це – пік показухи, тому що президент Зеленський пішов зустрічати літак, до якого він не мав жодного відношення. Літак цей був зафрахтований компанією “Епіцентр”, у цьому літаку було багато різного обладнання, в тому числі захисні костюми, які потім “Епіцентр” почав продавати в своїх магазинах. Тобто це не була гуманітарна допомога, як її надають чи компанія «Рошен», чи компанія “АТБ”, чи якісь інші компанії. Це був комерційний вантаж. Зеленський пішов зустрічати комерційний вантаж. З таким же успіхом Зеленський може йти по Хрещатику і казати: “Ці машини їдуть вулицею завдяки мені”. Може прийти в пологовий будинок і сказати: «Діти тут народжуються завдяки мені”, – резюмує Микола Княжицький.

Коментарі

Позначки: ,