Плани Путіна не змінились, – нардеп (ВІДЕО)

Новини 23 Квітня, 2021 1 440

Марія Іонова

Попри заяви Росії про відведення військ від кордонів України ми не повинні розслаблятися. Війна на Донбасі триває і Київ має посилювати обороноздатність країни.

Про це в ефірі “Прямогозаявила народна депутатка фракції “Європейська Солідарність” Марія Іонова, пише Четверта студія.

“Ми не маємо розслаблятися. І те, що війська почали відводити – по-перше, це потребує часу. По-друге, ми не розуміємо, в якій кількості вони залишаться. По-третє, на які локальні операції вони там будуть готові”, – наголосила народна обраниця.

“Четверте – сьогодні “двохсотий”. І дуже жорстко вбитий. Військовий ішов по дорозі, і його було просто знищено ракетою. Тобто це говорить про те, що плани Путіна не змінилися, і він точно не бачить Україну як незалежну державу”, – підкреслила Іонова.

Вона наголосила, що влада  продовжувати роботу над обороноздатністю країни і пам’ятати  про третій фронт – Білорусь. За її словами Путін маніпулює Лукашенком і з огляду на це Україна повинна посилювати всі свою кордони.

“Тому тут точно треба просто продовжувати свою роботу по посиленню обороноздатності нашої країни, проводити реформи, щоб наша економіка зміцнювалася, і зміцнювати кордони. Тому що, я хотіла би зазначити, давайте не забувати, що у нас може відкритися інший фронт – це Білорусь. І ми бачимо, як Путін маніпулює і вже зараз повністю контролює Лукашенка”, – розповіла депутатка.

“Тому, на жаль, у нас роботи ще більше додається, і ми маємо зараз всі зусилля покладати на те, щоб дійсно укріплювати кордони”, – підкреслила Іонова.

Вона також прокоментувала той факт, що Путін запросив Зеленського до Москви, але відмовився від зустрічі на Донбасі. Народна обраниця зауважила, що Зеленському не варто було  звертатися до президента країни-агресора.

“А те, що Путін знову в черговий раз сказав, що “нас там нет”, і приїжджайте до мене на килим? Знаєте, мені здається, що не треба було президенту Зеленському знову ж таки грати в якийсь там шоу-біз і запрошувати Путіна кудись”, – пояснила Іонова.

“Він нікуди не дівався. Він як був на території України зі своїми військами, він так насправді досі і залишився. І те, що він відводить війська, все одно ні про що не говорить”, – підкреслила народна депутатка.

Коментарі

Позначки: