Олегу Синютці виповнилось 50 років: підбірка привітань

Новини 14 Лютого, 2020 2 246
Олег Синютка

Олег Синютка

Сьогодні, 14 лютого, народний депутат від “Європейської Солідарності”, екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка святкує День народження – йому виповнилось 50 років. Народився Синютка 14 лютого 1970 року у селі Куропатники Бережанського району Тернопільської області.

Із грудня 2014 року очолював Львівську обласну державну адміністрацію, що є абсолютним рекордом керівника області. Після оголошення результатів другого туру президентських виборів в Україні у 2019 році,  першим серед голів ОДА подав у відставку й залишився у команді п’ятого Президента України Петра Порошенка. Зараз працює народним депутатом України від партії “Європейська Солідарність”.

ІВ “Четверта студія” попросила відомих людей світу цього привітати ювіляра із Днем народження.

Екс-міністр інфраструктури України Володимир Омелян. Фото надане автором

Володимир ОМЕЛЯН, екс-міністр інфраструктури України

Людину слова і людину справи – Олега Синютку – щиро вітаю з Днем народження! Гордий, що ми разом змогли дати нове життя інфраструктурі Львівщини! Львівський аеропорт, Бескидський тунель, нові автошляхи, а найголовніше – свобода подорожувати Україною, а також закордон, залишаються і служать людям! Бажаю багато нових перемог, широкого політичного і життєвого шляху задля розвитку сильної європейської України! Дякую за щиру патріотичну позицію, вірність принципам та справжню чоловічу дружбу! Многая літа! Слава Україні!

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин на вічі до Дня Героїв

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин на вічі до Дня Героїв

Олександр ГАНУЩИН, голова Львівської обласної ради

Вітаю поважного чоловіка з поважним ювілеєм! З роси й води, здоров’я і задоволення від життя! Нехай Господь оберігає!

Головний редактор сайту "ZIK" Тетяна Вергелес заявила про звільнення. Фото: Тетяна Вергелес.

Львівський журналіст та екс-головний редактор сайту ZIK Тетяна Вергелес

Тетяна ВЕРГЕЛЕС, журналіст та редактор

Олег Синютка з тих небагатьох у сьогоднішній владі, які є оборонною стіною, опорою для України у небезпечний для неї час. Державник, патріот, талановитий господарник і нелукавий політик, людина широких поглядів, він, Богу дякувати, й у нардепстві своєму, як це було і за його головування у Львівській ОДА, не «пихатиться» на владному олімпі, не відривається від рідного ґрунту, добре розуміє і знає народ, частиною якого був і залишається. Такі люди завжди в ціні, а нині – особливо. Бажаю Олегу Михайловичу поступу й удачі на шляху, який обрав для себе! Доброго здоров’я й наснаги, любові й гармонії, а ще – радості бачити рідних та близьких щасливими! Нехай множиться життя щирими, надійними людьми, з якими будь-які добрі справи під силу! І звісно – многая літа!

Голова ГО «Українська спілка активістів Майдану «Нескорені» Олександр ЛАБЕЦЬКИЙ

Олександр ЛАБЕЦЬКИЙ, голова ГО «Українська спілка активістів Майдану «Нескорені»

Олеже Михайловичу, з першим півстоліттям Вас! Хай Господь благословить Вас втілити в життя всі задумані добрі справи на благо України та Львівщини! Хай Богородиця любить та оберігає Вас і Ваших рідних! Сили й витримки Вам, щоб не зменшувати обороти на життєвому шляху!

Директор ТОВ НВП “Енергія-Новояворівськ” Андрій Гнатуш

Андрій ГНАТУШ, директор ТОВ НВП “Енергія-Новояворівськ”

Шановний Олеже Михайловичу, сьогодні – особливий день. Вам будуть бажати багато речей, дехто навіть щиро… Ви знаєте, що людина один раз народжується, один раз живе і один раз помирає. То ж цінуйте кожен день, бережіть душу чистою, а здоров’я міцним. Ви йдете по життєвому шляху і не боїтесь тримати очі відкритими, а серце – щирим, завжди знаходячи спільну мову з різними людьми, хоч завше були рівновіддалені від усіх… Це талант. Залишайтесь такимми ж, як Ви є, усім недругам на зло, майте надійних друзів і ніколи не бійтесь тіней. Якщо вони є – то світло поруч! З ювілеєм.

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк, народний депутат України, фракція ВО “Батьківщина”

Михайло ЦИМБАЛЮК, народний депутат України

Олеже Михайловичу! Щиро вітаю Вас з Днем народження! Нехай здійснюються усі Ваші мрії, життя буде сповненим перемог і здобутків, а, основне, щоб прийдешній рік визначив головні Ваші професійні та інтелектуально-управлінські пріоритети. Залишайтеся справжнім львів’янином, бо Ви потрібні нашому рідному місту. Міцного здоров’я, сили та натхнення!

Святослав Товстига, засновник ГО “За якісний транспорт”

Святослав ТОВСТИГА, засновник ГО “За якісний транспорт”

У цей день хочеться привітати Олега Михайловича із його Днем народженням. Хочу побажати успіхів у всіх починаннях і подякувати за ті зміни, які зроблені і започатковані в області і місті Львові.

Ігор Самардак, екс-голова Яворівської районної державної адміністрації

Ігор САМАРДАК, екс-голова Яворівської районної державної адміністрації

5 років Львівщина була лідером завдяки Лідеру, що вів за собою людей. Хочу подякувати Вам, Олеже Михайловичу, за те, що прищепили нам ген лідерства та побажати Вам ще многих і благих літ життя для захисту інтересів Львівщини та для розбудови України. Прийміть щирі вітання!!! Все буде Україна!!!

Ростислав Гапон, директор ТВГ “Росана”

Ростислав ГАПОН, директор ТВГ “Росана”

Вельмишановний Олег Михайлович! За час Вашого керівництва Львівською ОДА відбулось безліч позитивних та корисних змін. Комунікація між обласною владою та місцевим бізнесом, дякуючи Вам, вийшла на новий сучасний рівень без зайвих пост-радянських стереотипів. Глибоко переконаний, що Ваша робота у Верховній Раді принесе неабияку користь та конструктивні результати для України, зокрема для Львівщини. Від щирого серця зичу бути здоровою, коханою та щасливою Людиною. Всіх Вам гараздів! З Днем народження!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ВІТАЛИ СИНЮТКУ ІЗ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ У 2019 РОЦІ

Коментарі

Позначки: , , , , , , , , ,