Нардеп закликав припиняти експеримент над країною, який загрожує реваншем проросійських сил

Новини 10 Червня, 2020 235
Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

Місцеві вибори дають можливість проукраїнським, демократичним силам об’єднатись і «Європейська Солідарність» закликає всіх до консолідації зусиль у протистоянні антиукраїнським політичним силам. Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Ростислав Павленко в ефірі телеканалу «Прямий», пише Четверта студія з посиланням на прес-службу партії “Європейська Солідарність”.

«Європейська Солідарність» звернулася до всіх патріотичних, демократичних, проукраїнських сил координувати зусилля, єднатися, щоб припинити експеримент і не допустити реваншу. Щоб разом привести до місцевих рад ті політичні сили, які займатимуться розбудовою громад і можуть бути здатні дати справді нормальний рівень життя людям», – наголосив Ростислав Павленко.

При цьому депутат додав, що всередині партії «Слуга народу» будуть відбуватись кулуарні домовленості і вони намагатимуться домовитися щодо участі у місцевих виборах.

«Уже очевидно, що спроба кудись перенести вибори чи якось їх позбутися не пройде. Тому вони намагатимуться якось компенсувати те падіння рейтингу від того, що люди прозрівають. Люди розуміють, що той експеримент, який над ними поставили минулого року, не призвів до бажаних результатів і позиції «Слуги народу» сильно падають. Тому вони намагатимуться це компенсувати», – підкреслив депутат.

Водночас він зауважив, що люди дуже важко усвідомлюють, що їх фактично обманули на президентських і парламентських виборах.

«У 90-х роках була ціла епопея з різними фондами, трастами і іншими структурами, які виманювали людські гроші, обіцяючи золоті гори. Тоді люди теж дуже-дуже складно виходили з цього. А потім довіра і підтримка цих шахраїв змінювалася на різке відторгнення. В принципі саме тому рейтинг президента Зеленського ще тримається досить високо, бо людям важко прийняти для себе, що те, що відбулося минулого року – це не якийсь акт змін в країні, а це грандіозна містифікація», – наголосив Ростислав Павленко.

За його словами, неминуче відбудеться подія, яка призведе до остаточного падіння рейтингу Зеленського і тоді суспільне зачарування ним мине.

Коментарі

Позначки: ,