Нардеп розповів, що може стати причиною для імпічменту Зеленського (ВІДЕО)

Новини 31 Березня, 2021 164

Півтора року Зеленського привели до деморалізації армії, - генерал Забродський, фото 4studio

Справа “вагнерівців”

Розслідування справи “вагнерівців” може призвести до імпічменту президента України Володимира Зеленського.

Про це ведучому  “Прямого” сказав народний депутат України фракції “Європейська Солідарність” Михайло Забродський, пише Четверта студія.

– Кому вигідно, щоб не розслідувана була “справа вагнерівців”?

“Все буде залежати від того, хто дійсно є винним в тому, що трапилося. Не того, хто вважається винним, не того, хто рахується або ймовірно може бути винним. А саме того, хто буде встановлений як винний в тих подіях, які відбулися і які перешкодили успішній реалізації операції. І я дозволю собі не погодитися з паном Даніловим. Навіть у спецслужбах є питання планування, підготовки і організації. І документів стосовно планування і проведення будь-якої операції будь-якого рівня завжди існує достатньо для того, щоб підтвердити сам факт її існування. І по-іншому жодна спецслужба світу не працює”, – зазначив Забродський.

Зокрема, Забродський розповів про наслідки, які можуть статися, якщо дійсно будуть встановлені винні у справі “вагнерівців”.

“А позиція владної команди зрозуміла. Вони не соромляться, навіть коли між собою спілкуються і з представниками інших фракцій, і вони чітко розуміють можливі наслідки. Не називаючи прізвищ, не називаючи найменування посад, вони чітко розуміють, що питання йде, не більше і не менше, про імпічмент. І це ні в якому разі не є прямими звинуваченнями, наприклад, керівництва держави. Це просто є твереза оцінка того, що може відбутися, якщо ця справа буде доведена до ладу і дійсно будуть встановлені винні”, – резюмував Забродський.

https://www.youtube.com/watch?v=9vx5TVWPNLQ

Коментарі

Позначки: ,