Мандзій запевняє, що «основна сесія ЗНО повинна відбутись»

Новини 14 Червня, 2020 620
Фото: Любомира Мандзій (facebook.com/lmandziy)

Фото: Любомира Мандзій (facebook.com/lmandziy)

ЗНО повинно відбутись, бо це запорука справедливого і об’єктивного оцінювання, а також чесного і прозорого вступу. ЗНО – це рівні можливості для кожного отримати вищу освіту.

Як повідомляє “Четверта студія”, про це на своїй сторінці у Фейсбук написала В.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій.

Вона також зазначила, що у випадку погіршення епідеміологічної ситуації, всіх учасників ЗНО буде повідомлено про прийняті рішення.

“Ми не можемо проводити пробне ЗНО у закладах освіти через епідеміологічну ситуацію сьогодні. Є підвищення кількості випадків, і Уряд прийняв таке рішення, зважаючи на дані МОЗ.

Мені дуже прикро, що учасники пробного ЗНО не зможуть його пройти як заплановано, а рішення прийнято в останній момент. На жаль, такі правила диктує пандемія COVID-19.

Але кожен зареєстрований зможе завантажити тестовий зошит і бланк відповідей, надіслати відповіді до сервісу визначення результатів та отримати свій бал. Всі деталі на сайті УЦОЯО“, – повідомляє Мандзій.

Нагадаємо, Кабінет міністрів скасував проведення в Україні пробного ЗНО. Основна сесія ЗНО запланована з 25 червня до 17 липня 2020.

Коментарі

Позначки: , ,